Bajnokok Ligája

Neymar sérülése után tovább zuhan a MU szorzója

megosztom

Kétséges, hogy a brazil támadó pályára léphet-e a Manchester elleni BL-találkozón.

Úgy tűnik, igen nagy bajba került a Paris Saint-Germain, amely könnyen lehet, hogy hosszú időre elveszítette legnagyobb sztárját, Neymart. A brazil támadó ugyanis nagyon hasonló sérülést szenvedett, mint amely tavaly több hónapra is partvonalon kívülre küldte.

Fotó: Sports Illustrated

Thomas Tuchel gárdája szerda este játszott kupamérkőzést a Strasbourg ellen, amelyen Neymar is kezdőként kapott lehetőséget. A brazil támadó lábközépcsontja a sokadik őt ért rúgás után szenvedett sérülést, amely miatt a német mester ki is fakadt. Neymart szerda este egyből kórházba szállították, de hogy mennyi időt is kell kihagynia, azt egyelőre nem lehet tudni.

"Egyelőre nem tudunk sok részlettel szolgálni, meg kell várni, hogy mit mondanak az orvosok Neymarról. Az ilyen sérülések mindig nagyon komplikáltak, ráadásul ugyanaz a lába, ugyanaz a terület sérült meg, amely tavaly" - mondta Tuchel.

Melyik csapat jut tovább?
   
Manchester United PSG
3.00 1.36

A fogadók és az irodák természetesen hamar lereagálták a híreket, így a Vörös Ördögök szorzója tovább zuhant. Jelenleg már nagyon közel van egymáshoz a csapatok szorzója az első, három hét múlva esedékes találkozón, de a United továbbjutására is már csak 3.28-as átlagszorzón fogadhatunk a nemzetközi irodáknál a korábbi 3.70 és az induló 4.10-4.20 helyett.

[2947298] 2019-02-12 21:00:00 Manchester United - Paris Saint Germainx;
megosztom