Férfi kézi-vb 2019

A dánok a favoritok, de nekünk a 3.30-as szorzó jobban tetszik

megosztom

Kialakult a legjobb négy mezőnye a német-dán közös rendezésű világbajnokságon. Még az is előfordulhat, hogy a két társházigazda vívja a finálét.

Fotó: IHF

A szerdai esti párosítások után kialakult az elődöntő mezőnye a 26. férfi kézilabda-világbajnokságon, így eldőlt, hogy pénteken Dánia - Franciaország és Németország - Norvégia meccseket rendeznek. Vagyis az is előfordulhat, hogy a két társrendező egyaránt ott lesz a vasárnapi fináléban.

Erre az oddsok alapján bőven mutatkozik esély, hiszen mindkét párharcban a hazaiak az esélyesebbek. A németek sikerét 1.80-ra mérik a norvégok 2.70-ével szemben, míg a dánok győzelme 2-es oddson bír a franciák 2.35-ével szemben.

Azért arra ne vegyünk mérget, hogy mindkét meccsen a 'papírforma' érvényesül majd, hiszen rendkívül közel állnak egymáshoz a csapatok. A bírói segítséget az eddig látottak alapján meg fogják kapni a rendező válogatottak, de láttunk már rá példát, hogy ez sem segített. Például 2011-ben a franciák Zágrábban tudtak döntőt nyerni a horvátokkal szemben.

Ami a végső győztesre kínált szorzókat illeti, a tornán egyedüliként 100 százalékos Dánia vezet a címvédő Franciaország előtt. Vagyis a számok alapján az első elődöntő nyertese lehet a világbajnok.

Pénteken jövünk a szokásos napi tippekkel!

Ez annyiból mindképpen reális lehet, hogy a finálét majd Dániában Herningben rendezik, vagyis a németek semmiképpen nem lesznek hazai pályán egy döntős szereplés esetén.

Két évvel ezelőtt Franciaországban a házigazda nyert, miután a döntőben hét góllal verte Norvégiát. Bár a franciák mérlege nem volt makulátlan ezen a vb-n, a gallok rendkívül meggyőzőek voltak a számunkra.

Kiváló ütemben alakul át a csapat, a régi rutinos rókák mellett ott vannak a sikerre éhes fiatalok, akik ráadásul minőségben egyáltalán nem gyengítik a válogatottat.

Franciaország az elmúlt öt világbajnokságból négyet is megnyert

, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha sorozatban harmadik aranyukat is bezsebelnék.

Ezen a 3.30-as szorzón mindenképpen megérhet egy próbát.

unibet

 

megosztom