Sportfogadás

27 és 58%-os "surebet" Neymarnak köszönhetően

  • varin
megosztom

A brazil sérülése megnyitja a lehetőségeinket egy-egy majdnem biztos fogadásra.

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Neymar, a PSG brazil sztárja a Strasbourg elleni szerdai kupameccsen. Ez a sérülés tavaly több hónapra is "likvidálta" Neymart, így várhatóan idén sem csak egy-két hétig kell nélkülöznie Tuchelnek legnagyobb sztárját. Ez azonban két jól irányzott surebetre is megnyithatja a kapukat számunkra.

Fotó: Sky Sports

Habár természetesen klasszikus surebetről egyik esetben sem beszélhetünk, Neymar kiesése miatt igen jó esély van rá, hogy végül sem a Bajnokok Ligájában, sem pedig a Ligue 1-ben nem ő lesz majd a legjobb gólvadász.

Ami a francia bajnokságot illeti, az élmezőnyben 17 góllal Kylian Mbappét találjuk, mögötte 14 találattal Cavani áll, 13-13 góllal Pepe és Neymar, 12-vel pedig Emiliano Sala, illetve Wahbi Khazri. Noha a kiscsapatok játékosai érthető módon többet vannak pályán, mint mondjuk Mbappéék, hiszen a PSG már a szezonrajtkor bajnoknak volt tekinthető, az idei csapat bárkit képes 5-6 góllal megszórni, ha pedig van kedvük futballozni a sztároknak, annak látható eredménye van. Mbappé és Cavani arányos megjátszásával 27%-os profitra tehetünk szert az év végére a    -nél.

A Bajnokok Ligájában talán még jobb üzletet köthetünk, itt ugyanis Messi és Lewandowski megjátszása jelenthetne biztosnak látszó 1.58-as oddsot.

A listát jelenleg Lewandowski vezeti 8 góllal, Messinek 6 találata van, míg rengeteg más játékosnak (köztük Neymarnak is) 5 gólja van, de a bukmékerek szerint csak az argentin Bolha és a lengyel játékos jöhet szóba. Kettejük megfogadásával nem lőhetünk nagyon mellé, hiszen a Barca várhatóan megszórja a Lyont, míg ha a Bayern ki is esik a Pool ellen, 1-2 Lewa-gólra azért így is jó esély van.

Szerintetek van létjogosultsága a fenti két "surebetnek", vagy túl kockázatos befektetés?

bet365
megosztom