Tippjáték

Tippeld meg helyesen az Arsenal-MU végeredményét és 10.000 forint ütheti a markodat

megosztom

Eddig halogattad a bet365 regisztrációt? Most nyomós okunk van rá, hogy csatlakozz a világ legjobb irodájához.

Pénteken parádés összecsapással folytatódik az FA-kupa, hiszen az Ole Gunnar Solskjaerrál brillírozó Manchester United az Emirates-ben lép pályára. A Vörös Ördögök zsinórban nyolcadik meccsüket nyerhetik Mourinho távozása óta, de az Arsenal is önbizalommal teli érkezik, miután a városi rivális Chelsea-t verték a hétvégi bajnokin.

Parázs kis meccs van tehát kilátásban, így szerkesztőségünkben nem is volt kérdés, hogy tippjátékkal fokozzuk az amúgy sem csekély izgalmakat. Ráadásul ezúttal sem babra megy a játék, hiszen a bet365-számlával még nem rendelkezők közül 

minden pontosan tippelő 5.000 forintos   -számlafeltöltést nyerhet, amely mellé 5.000 forint első befizetési bónusz is jár!

Nincs más dolgod tehát, mint az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével megtippelni, hogy mi lesz a pontos végeredménye az Arsenal-Manchester United mérkőzésnek.

20190123091839
FIGYELEM! Ez az ajánlat csak a bet365-re újonnan regisztrált felhasználóknak szól!


A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen megtippelni a mérkőzés kezdőrúgásáig az Arsenal-MU FA-kupa derbi pontos végeredményét, és teljesíteni az alábbi feltételeket:
 

2019 január 27. 23:59-ig

 

  • regisztrálj a    -re!
     
  • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
     
  • a bet365-re korábban regisztrált felhasználóink ezúttal NEM kvalifikálhatnak a nyereményre.
23
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, mi lesz a pontos végeredmény a 2019. január 25-i Arsenal - Manchester United találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (20:55) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja a pontos végeredményt. Amennyiben  'más eredménnyel' zárul a mérkőzés, az erre az opcióra tippelők lesznek a nyertesek.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés pontos végeredményét és egynél többen is kvalifikáltak a nyereményre, akkor a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése esetén mindenki jogosult az 5.000 forintos számlafeltöltésre.
 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, új felhasználóként kell     -számlát nyitnod, mégpedig 2019 január 27. 23:59-ig, és elküldened a fenti formon a bet365-azonosítódat.
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.
 
A nyereményeket a kvalifikációs feltételek ellenőrzése után PaySafeCard-kód formájában kapják meg az arra jogosultak, miután felvették a kapcsolatot a hatharom.com ügyfélszolgálatával.
megosztom