Férfi kézi-vb 2019

A dánok és az egyiptomiak meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Tunézia - Egyiptom
Tipp: Egyiptom
Odds: 1.45 @ Unibet

Keddi cikkünkben már foglalkoztunk a magyar csapat helyzetével, a mieink csak akkor bukhatják az olimpiai kvalifikációs helyet, ha +12-es gólkülönbségünket elbukjunk Egyiptommal szemben.

Egyiptom kontinensrangadót játszik Tunéziával és a fáraók célja a minél nagyobb arányú győzelem. Bár a tavaly januári Afrika-bajnokságon Tunézia két góllal legyőzte Egyiptomot, nem véletlen a bukik alacsony szorzója, hiszen a vb-n mutatott játék és a motiváció is erősebb Egyiptomot sejtet.

Sajnos, ha IHF rendezvényről van szó, akkor a játék tisztaságával akadnak problémák - lásd a német-horvát meccs hajrája - és bizony nem árt megjegyezni, hogy a szervezet elnöke egyiptomi. Innentől kezdve nem vagyunk benne biztosak, hogy nem kapnak támogatást a pályán, de még azt sem tartjuk kizártnak, hogy Tunézia lefekszik a szomszédnak.

unibet

Dánia - Svédország
Tipp: Dánia
Odds: 1.55 @ Unibet

Az est egyik rangadója a dán-svéd szomszédvárak csatája lesz. A hazaiaknak a kétgólos vereség is továbbjutást érne, azonban biztosak vagyunk benne, hogy Nicolaj Jacobsen fiai nem játszanak majd a tűzzel, és ezt a meccset is kőkeményen megnyomják.

Mint ahogyan azt az egész világbajnokságon tették, házigazdához illő módon eddig valamennyi találkozójukat behúzták - egyedüliként százszázalékosak a tornán. A svédek teljesítményére sem lehet panasz összességében, azonban a komolyabb meccseken megremegtek, a norvégoktól pedig viszonylag könnyedén kikaptak hétfőn.

Noha tavaly, az Eb-elődöntőben döntetlenre végeztek a felek, majd a ráadást követően a svédek jutottak a fináléba, úgy véljük, hogy eljött a nemes bosszú ideje, és a dánok lenyomják a svédeket, és elütik őket az elődöntőbe jutástól.

hatharom.com
Tunézia - Egyiptom Egyiptom
Dánia - Svédország Dánia
2.25 @    

Fogadási határidő: szerda, 15:30