Portugál foci

Rizikós tippel próbálkozunk a Benfica - Porto meccsen

megosztom

Csúcsderbit rendeznek a portugál Ligakupában, a Benfica és a Porto egy meccsen dönti el a továbbjutást.

A legjobb négy között jár a portugálok harmadik számú sorozata, a sorsolásnak köszönhetően a két fő esélyes pedig már az elődöntőben összeméri a tudását. A kiírás értelmében a továbbjutás egyetlen mérkőzősen dől el, vagyis Lisszabonban elválik, hogy melyik sztárcsapat vívhatja majd a finálét.

1x2     
Benfica Döntetlen Porto
3.25 3.10 2.30

Bár a meccset a Luz stadionban rendezik, a bukiknál mégis a vendégek a favoritok. Ez talán a bajnokságban nyújtott teljesítményeknek is köszönhető, hiszen a Porto magabiztos, ötpontos előnnyel vezeti a tabellát a Benfica előtt.

[2957289] 2019-01-22 20:45:00 Benfica - FC Portox;5

Ahogy a táblázatból is látható, a két csapat a közelmúltban elég szoros meccseket vívott egymással, a legutóbbi öt randevú egyaránt 2,5 gól alatti végeredménnyel zárult. Ezek alapján nem is lehet csodálkozni azon, hogy a bukiknál +/-2.25-re húzták meg az egál line-t.

Legutóbb októberben ugyanebben az arénában mérkőztek meg a felek és akkor Seferovic góljával 1-0-ra a lisszaboniak nyerték a meccset.

Kupaelődöntő lévén nem csodálkoznánk, ha ezúttal is egy kiélezett, kevés gólt hozó és feszült légkörű találkozót láthatnánk. A meccs után közel 8 nap pihenője lesz a csapatoknak, így vélhetően a legjobbak lépnek majd pályára, vagyis a cél mindkét oldalon a továbbjutás lesz.

Nem lennénk meglepve, ha a 90 perc végül nem hozna döntést, a háromszoros remi akár megérhet némi pénzmagot.

 

  • Döntetlen@3.10    

 

[2957289] 2019-01-22 20:45:00 Benfica - FC Portox;
megosztom