Tippjáték

Lezárult az egyik legnívósabb kiírásunk, az Indoklásos Tippliga - íme az eredmények

megosztom

A játék végére nem sokan maradtak talpon, hiszen egy dolog tippelgetni, de az igazi kihívás azokat alátámasztani - főleg hosszú heteken keresztül.

November középen hirdettük meg a hatharom.com-os tippjátékok egyik legnehezebb fajtáját, mégpedig az Indoklásos Tippligát. A pikantériája ennek a formátumnak, hogy a hagyományos ikszelgetős játékok helyett rövid magyarázattal kellett ellátni a feladott tippeket.

Ez azt a célt szolgálta, hogy a felhasználóink véleményére adó érdeklődők láthassák, hogy nem csupán a vakvilágba lődöznek a tippmester-aspiránsok, hanem értik is a dolgukat.

A két kemény hónapon keresztül zajlott megmérettetés nyertesei ráadásul egy merőben újfajta nyereményben, mégpedig kriptopénzben részesülnek. A helyezetteket a játék ideje alatt termelt szűrt profit alapján rangsoroltuk, és a tíz legjobban tippelő között az 5000 Mikront az alábbiak szerint osztjuk ki.

Íme tehát a végeredmény:

 

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk és köszönjük a kitartó munkát, amit a játékba tettek. Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a megújult, egyre nagyobb nézettséggel rendelkező hatharom.com blog tárt karokkal várja a választékos nyelvezettel, kreativitással és szaktudással megáldott olvasóit!

Kérnénk a nyerteseket, hogy a jatek@hatharom.com címre küldjék el Mikron-azonosítójukat* és Hathármas felhasználónevüket.

*A Mikron azonosítót oldalunk jobb felső sarkában, a nevetek mellett található mikron egyenlegre kattintva találjátok.

Kattints, ha nem tudod miről van szó!

megosztom