Sportfogadás

Trónfosztás a Logibeten, egy hölgy lett a legjobb tippmester!

Az elmúlt napokban remekül láthattuk, miért is van jelenleg Tippegreta helye a Logibet élén!

Ha valamiből profitálhatnak az előfizetők partneroldalunkon, a Logibeten az az egészséges verseny a tippmesterek között. Márpedig ismerve varin hozzáállását, nem tűri majd szótlanul, hogy a Logibet legvagányabb csajszija, Tippergreta sokáig az élen maradjon, ugyanis beérett, ami hetek óta a levegőben volt, őrségváltás történt az élen és immáron Tippergreta csücsül az első helyen.

Erre maximálisan rá is szolgált a Master tippmester, hiszen mint arról mi is többször beszámoltunk, a 2019-es évet szenzációsan kezdte.

84 tipp után +84 egységben áll, amely 14%-os ROI-nak felel meg, ez pedig szenzációs adat.

Noha Tippergretanak varin gyengébb formája is kellett a "hatalomátvételhez", élre állásának jogosságához egy percig nem férhet kétség, hiszen 2018 januárja óta +635 egységet pakolt fel a táblára, ami 7%-os ROI-t jelent - ez pedig több, mint 1000 tipp esetén lenyűgöző adat.

Mivel a tippmesterek a Hathárom logibetes topicjában rendszeresen információt adnak helyzetükről, így pontosan tudjuk, mi is vár ránk. Az egyik nagy öreg tippmester, mr.blonde például néhány hónapos pihenőre vonul, míg varin jelezte, februárban limitáltan jelentkezik csupán tippekkel, elsősorban külföldi forrásait fogja felhasználni. Tippergreta viszont szeretné meghúzni még a hónap utolsó napjait, ha pedig a formája marad ilyen, az vaskos profitot jelenthet majd az előfizetőknek.

Érdemes tehát továbbra is a Logibettel tartani, hiszen jól teljesítő tippmesterekből nincs hiány, az pedig külön öröm, hogy az oldal történetében még soha nem tippeltek annyian, mint napjainkban, ami részben a megnövelt, 1000€-s kifizetésnek is köszönhető.

Ha pedig csatlakoznál a nyerők táborához, ezt továbbra is potom 19.99€-s havi díjas áron teheted meg!