Férfi kézi-vb 2019

A spanyolokra és a németekre fogadunk - napi tippek a vb-re

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Spanyolország - Brazília
Tipp: Spanyolország
Odds: 1.26 @ Unibet

Mindkét válogatott eddig egy-egy meccset játszott a középdöntőben, a spanyolok szombaton három góllal kaptak ki a franciáktól, míg a brazilok vasárnap óriási meglepetésre ugyanekkora különbséggel verték a horvátokat.

A dél-amerikaiakból az a mérkőzés viszont rengeteg kivett, kevesebb, mint 24 órájuk maradt a regenerálódásra, ráadásul a spanyoloknak minőségibb és mélyebb keretük is van. Ennek köszönhetően a hispánok győzelmébe fektetünk, főleg úgy, hogy, ha a spanyolok hozzák a kötelezőt, akkor karnyújtásnyira kerülhetnek attól, hogy biztosan meccset játszhassanak az olimpiai kvalifikációért.

unibet

Németország - Horvátország
Tipp: Németország
Odds: 1.50 @ Unibet

Tegnap csúnyán megszívatott minket a horvát válogatott, hiszen hatalmas meglepetésre simán kikapott Brazíliától. Ezzel tulajdonképpen az elődöntős álmoknak is lőttek, hiszen kevés a realitása, hogy a német-francia duó ellen négy pontot szerezzenek Cervarék.

A mai meccsen jön az a házigazda német csapat, amelynek élet-halál kérdés a győzelem, abban az esetben ugyanis meglesz az elődöntő, az utolsó körös spanyolok elleni meccs eredményétől függetlenül.

Mondanunk sem kell, hogy házigazdaként az érem a minimális elvárás a németek számára, ezt pedig tudják az IHF-nél is, így bőven számítunk majd bírói segítségre a kétes helyzeteknél.

A lejtős hazai pálya mellett a németek mellett szól, hogy pihenőnap után jöhetnek bele a meccsbe, míg ugye a horvátok alig 24 órája játszottak meccset, ahol szó nem volt tartalékolásról.

Németország tulajdonképpen eddig hibátlanul játszik, az oroszok elleni reminek végül nem lett jelentősége, a franciák elleni döntetlen pedig kiváló eredmény, a szerbek (31-23) és az izlandiak (24-19) pedig nem okoztak nagyobb gondot.

A két évvel ezelőtti vb-n a németek hét góllal verték a horvát csapatot a középdöntőben, ha ekkora különbségre nem is, de 2-3 gólos hazai sikerre most is látunk esélyt.

hatharom.com
Spanyolország - Brazília Spanyolország
Németország - Horvátország Németország
1.88 @    

Fogadási határidő: hétfő, 18:00