Tenisz

Kizárt, hogy ezen a meccsen ne jöjjön az over - napi tippek az Australian Openre

megosztom

A hétfői játéknap messze legkiélezettebb összecsapásának ígérkezik Alexander Zverev és Milos Raonic nyolcaddöntője.

Hétfőn a felső ágon is kialakulnak a negyeddöntős párosítások Melbourne-ben. Csak olyan mérkőzéseket láthatunk majd, ahol két kiemelt csatározik egymással, ugyanakkor három esetben így is elég nagy a szakadék az oddsok között.

Novak Djokovicsot és Kei Nisikorit egyaránt toronymagas favoritnak hozták ki a fogadóirodák, előbbi az orosz Daniil Medvedevvel csap össze, míg utóbbi a spanyol Pablo Carreno-Bustával. Oddsok alapján szintén nagy esélyes a továbbjutásra Borna Coric Lucas Pouille ellen. Egyedül Alexander Zverev és Milos Raonic meccsén állnak az oddsok nagyjából 50-50-en, ez azonban tényleg egy brutálisan kiélezett nyolcaddöntőnek ígérkezik. 

Mindketten az első és harmadik körben simáztak, míg a másodikban megizzadni kényszerültek. Zverev Jeremy Chardy ellen bonyolódott egy döntő szettes meccsbe, míg Raonic Stan Wawrinkával játszott egy gyilkos meccset. 

Összességében fizikálisan mindketten jó állapotban várhatják ezt a meccset, extrém sok időt egyikük sem töltött a pályán az első héten. 

Fogadás a győztesre    
Alexander Zverev Milos Raonic
1.80 2.00

Ami az esélyeket illeti, igazán komoly favoritról nem beszélhetünk. Hiába Zverev jelenleg kettejük közül a top 5-ös teniszező, egészségesen és jó formában Raonic is a legjobbak közé tartozik. Márpedig az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy a hórihorgas kanadai játéka kezd újra összeállni. 

A szervája zseniálisan jól működik, a tornán eddig átlagban 70,3%-ban beütötte az elsőket, ezek mögött pedig 86%-ban megnyerte a pontokat. 

Nem véletlen, hogy mindösszesen egyszer bukta el a szervajátékát és bréklabdával is csak négyszer nézett szembe. 

Zverevnek tehát adott a feladat, bár ne lepődjünk meg, ha ő sem tud majd igazán nagy nyomást helyezni fogadóként Raonicra. Az elsődleges célja egyébként is az lesz, hogy tartsa a lépést a kanadaival és ne kerüljön hátrányba. 

Találkoztak már korábban Grand Slam-tornán, méghozzá két éve a wimbledoni nyolcaddöntőben. Akkor Raonic 1-2-ről tudott fordítani, tehát döntő szett döntött és összesen 51 játékot játszottak.

Látva az eddig mutatott formájukat, most is egy borzasztó kiélezett meccsre van kilátás. Ami Raonic felé billenti a mérleg nyelvét, hogy idén egyelőre zseniálisan jól teljesít a tie-breakekben. Nyolcat játszott eddig 2019-ben és ebből hetet (!) megnyert, egyedül Wawrinka tudott elhozni egyet ellene.

Többféle fogadással is próbálkozhatunk. Érdemes az over felé kacsingatni, még ha magasan, 43.5-nél is húzták meg az alap line-t. Ha nem 3-0 lesz, akkor ezt szinte garantáltan megugorják. Maga az, hogy 1 tie-breakes szett lesz szinte semmit nem fizet, viszont ha behúzzuk az első szettre az úgy már pofásabb, dupla pénzt hozhat a konyhára. 

Alexander Zverev-Milos Raonic
hatharom.com
Játékok száma - 43,5 felett
1.83 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 3:00


Kattints és játssz!

megosztom