Férfi kézi-vb 2019

A horvátok és a magyarok meccsére fogadunk - tippek a vb-re

megosztom

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Brazília - Horvátország
Tipp: Horvátország nyer
Odds: 1.18 @ Unibet

Bár Brazília a torna egyik pozitív meglepetését okozta története egyik legjobb szereplésével, véleményünk szerint a horvátok ellen kevés az esélyük a meglepetésre.

A minőség egyértelműen déli szomszédunk oldalán áll, ráadásul igencsak motivált is lesz a horvát válogatott, hiszen a középdöntőbe 4 ponttal tudott továbbjutni, vagyis elég komoly sansza van arra, hogy elődöntőt játszhasson.

Ehhez persze az is kell, hogy az ilyen kötelező győzelmeket behúzza, azonban mivel két nap pihenője is volt a csapatoknak, ezért úgy véljük, hogy nem is lesz gond a dél-amerikai meglepetéscsapat megállítása.

unibet

Magyarország - Tunézia
Tipp: Magyarország nyer
Odds: 1.40 @ Unibet

Zsinórban három nyeretlen meccset követően lép pályára a magyar válogatott vasárnap, az ellenfél pedig az a Tunézia lesz, amely gárda a svédek ellen 12 gólos vereséget szenvedett szombaton.

Mindkét fél kevesebb, mint 24 órát tudott pihenni erre a kulcsfontosságú találkozóra, hiszen, amely válogatott nyerni tud, az igen komoly lépést tesz a csoport 4. helye felé, vagyis, hogy a végjátékban a 7., olimpiai selejtezőt érő helyezésért játszhasson.

A mieink már a dánok elleni meccs előtt - és alatt is - az afrikaiakra készültek, ami az első félidőben ki is ütközött. A skandinávok elleni második játékrészre viszont lehet építeni, ha azt a szintet hozni tudjuk vasárnap, akkor nem lehet gond a két pont megszerzésével, főleg úgy nem, hogy a magyar a minőségibb válogatott. Összességében tehát, ha nem is szép játékkal, de úgy véljük, hogy Lékai Mátéék behúzzák ezt a meccset.

hatharom.com
Brazília - Horvátország Horvátország nyer
Magyarország - Tunézia Magyarország nyer
1.65 @    

Fogadási határidő: vasárnap, 18:00

megosztom