Sportfogadás

Tetszetős banker és szingli fogadások a blogban és a fórumban

A 63 közösségének tagjai ezen a hétvégén sem pihentek, ígéretes tippjeiket most is megosztották velünk.

Mozgalmas hétvége elé nézünk sportfogadás szempontból, hiszen dübörög a sportvilág, a leginkább várt közvetítéseket pedig ebben a cikkünkben gyűjtöttünk össze.

Természetesen oldalunk ezen a szombaton is igyekezett minél több eseménnyel foglalkozni, így például olvashattok tippötleteket a Premier League-ről, a kézi-vb-ről, a spanyol bajnokság rangadójáról vagy a Bundesliga csúcsmeccséről is.

A 'Tippek' oldalunkon további 5 ingyenes tippet találtok a Logibetről is, spanyol, brazil és francia foci is akad a kínálatban.

Azonban mint tudjuk, több szem többet lát, ezért is jelent számunkra nagy örömet, hogy a 63 közössége egyre aktívabb és egyre többen gondoljátok úgy, hogy megosztjátok ötleteiteket és meglátásaitokat az olvasótársakkal.

Szokás szerint ezúttal is számos elemzéssel ellátott tippre bukkanhatunk a blog- vagy éppen a fórumbejegyzések között.

Egyik legnépszerűbb bloggerünk, 'bjani55' ezúttal egy angol harmadosztályú mérkőzést vesézett ki, a következtetései végén pedig egy gólszámos fogadásra lyukadt ki, amire 1.65-1.70-es szorzó körül fizetnek a bukik.

'Nugat' bloggerünk sem pihent szombaton sem, és ezúttal egy magyar női vízilabda-mérkőzésre osztotta meg tippjét blogjában.  Az odds ugyan nem nagy, de egy banker fogadásnak, vagy egy kombi összeállításához ideális lehet.

'misi2017' a fórumnaplójában tett közzé egy rendkívül informatív és szakmai elemzést a NKE - DVTK női kosárlabda magyar bajnoki mérkőzésről,  fórumozunk szerint érdemes akár egy nagyobb szorzót is bepróbálni a találkozóra.

Szerencséje folyamatosan érkeznek be a hozzászólások - például az Australian Open kibeszélőjében -  így tényleg érdemes némi időt szánni és átolvasni a fórumot vagy éppen a megújult blogot.

 

Sok szerencsét és jó tippelést kívánunk mindenkinek!