Spanyol foci

Élő tipp a Real - Sevillára, nyereménynövelővel megspékelve

megosztom

Rangadót rendeznek szombaton a spanyol ligában,a Real Madrid és a Sevilla csatájában az utolsó öt meccset a pályaválasztó fél nyerte.

Pikáns rangadóval folyatódik a La Liga, hiszen a Real Madrid - Sevilla ütközet két sztárcsapat meccselése, ráadásul jelenleg mindkét együttes neve mellett 33 pont szerepel. A vendégek számára egy győzelem nagyon sokat jelentene, de természetesen a hazaiak sem adnák alább a három pontnál.

1x2     
Real Madrid Döntetlen Sevilla
1.70 4.20 4.50

A bukiknál azonban a Real Madrid egyértelmű esélyes, és ha azt vesszük alapul, hogy az utolsó 5 egymás elleni párharcban mindig a hazai fél örülhetett, akkor nem is lehet ezen csodálkozni. A formák alapján viszont már lehetnek kételyek, hiszen 2019-ben egyik gárda sem brillírozik, mindkét csapat egyetlen győzelmet számlál a bajnokságban az újévben.

A hét közepén kupameccset játszottak a csapatok, a Real Madrid tartalékos felállásban kapott ki 1-0-ra a Leganes otthonában (a továbbjutás így is sima volt), míg a Sevilla odahaza kapott ki a Bilbaótól (a továbbjutás itt is meglett).

[2844767] 2019-01-19 16:15:00 Real Madrid - Sevillax;5

A hiányzók terén kétségtelenül a királyi gárda áll rosszabbul, Santiago Solari ugyanis Llorente, Kroos, Courtois, Mariano játékára biztosan nem számíthat, de továbbra sincs 100 százalékos állapotban Bale, Asensio és Benzema sem. A másik oldalon Nolito sérülése jelentheti a legnagyobb gondot.

unibet

Mire érdemes fogadni?

Kacifántos a helyzet, mivel a hivatalos kezdőcsapatok nélkül nehéz belőni, mire is számítsunk. Az biztos, hogy mindkét keretben akadnak olyan játékosok, akiknek jövője a levegőbe lóg, a dekoncentráció pedig hullámzó teljesítményeket is eredményezhet. A formák sem mutatnak tündöklést, ezzel együtt komoly színvonalra és parázs hangulatra számíthatunk.

A lapok számát elég magasra húzták meg a bukik (+/- 6,5), ami túlságosan rizikós bet-nek tűnik, a gólokat illetően pedig kereken 3 találaton áll a határ.

Akárhogy nézzük, ezen a meccsen tényleg kifizetőbb lehet élőben fogadásokat kötni, éppen ezért kapóra jöhet az    promóciója, amelynek keretén belül az élő fogadásokhoz plusz 25 százalék nyereménynövelőt csapnak hozzá (a maximum tét 9000 forint).

 

  • A meccset a Spíler 2 élőben adja, akinek viszont nincs a szolgáltatójánál ilyen adó, az az Unibet Tv-n is követheti az eseményeket.

A meccs előtt tehát nehéz a választás, de mindkét csapattól elvárható, hogy a kapuba találjon, a mindkét csapat szerez gólt fogadásra viszont tényleg érdemes lehet kivárni, hiszen a kezdés előtt 1.50-es szorzó körül fizetnek a bukmékerek.

 

  • Tipp: Mindkét csapat szerez gólt@1.53    

     
Mit gondoltok, bejöhet ez a tipp?

 

 

 

[2844767] 2019-01-19 16:15:00 Real Madrid - Sevillax
[2844767] 2019-01-19 16:15:00 Real Madrid - Sevillax;

 

megosztom