Férfi kézi-vb 2019

A franciákra és a katariakra fogadunk - napi tippek a vb-re

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Chile-Katar
Tipp: Katar
Odds: 1.21 @ Unibet

A 13-16. helyért vívandó elődöntők második meccsén Chile és Katar néz farkasszemet egymással. Mindkét válogatott két győzelemmel és három vereséggel zárta a csoportkört.

A katariak itt léte valamilyen szinten negatív meglepetésnek számít, ami a gyenge kezdésnek köszönhető (vereség Angola ellen). Azt követően viszont összeálltak Rivera fiai, nyertek kétszer, és ugyan a magyaroktól simán kikaptak, a svédeket majdnem megfogták.

A chileiek egy bravúr (Ausztria), illetve egy kötelező győzelmen (Szaúd-Arábia) kívül három igen komoly zakót tudnak felmutatni.

Katar erősebb játékerőt képvisel, mint Chile, amit a legutóbbi két világbajnokság is jól példáz, amikor is hét, illetve nyolc góllal múlta felül a dél-amerikai brigádot. Ha ezúttal ekkora különbség nem is lesz a felek közt, úgy véljük, hogy a katariak nyerni tudnak szombaton, és vasárnap a 13. helyért lépnek pályára.

unibet

Franciaország-Spanyolország
Tipp: Franciaország
Odds: 1.55 @ Unibet

Döntőnek is beillő ütközetet rendeznek szombaton, avagy Franciaország és Spanyolország csatája igazi csemegének ígérkezik. Bár a bukik a franciákat favorizálják, mi is a gallokra teszünk, hiszen az utolsó csoportmeccset szépen lepihenték, miközben a hispánok toprangadót játszottak a horvátokkal.

Keretileg mindkét válogatott nagyon combosnak nevezhető, de a franciák merítési lehetőségeit mélyebbnek érezzük, pártatlan játékvezetés mellett összejöhet Karabaticéknak a győzelem.

hatharom.com
Chile-Katar Katar
Franciaország-Spanyolország Franciaország
1.88 @    

Fogadási határidő: szombat, 15:30