Tipp

Tavaly jött ez a 301-szeres odds - most is fogadjunk rá!

  • varin
megosztom

Gelsenkirchenben inkább vér, mintsem gólok várhatóak, az odds viszont kiváló.

Izgalmas rangadót rendeznek a Bundesliga 18. fordulójában vasárnap, a várakozások alatt szereplő Schalke az ötödik helyen tanyázó Wolfsburgot fogadja. Nagyon kéne mindkét csapatnak a győzelem, ebből pedig egy olyan "véres" csata is kialakulhat, amelyet az elmúlt években megszokhattunk ettől a két gárdától.

Fotó: Bundesliga

A liga két legsportszerűtlenebb csapata találkozik, a Schalke kimagaslik a ligából a 42 sárgájával és 2 piros lapjával, de a Wolfsburg 39 figyelmeztetése is messze átlagon felüli. Ha az elkövetett szabálytalanságokat nézzük, akkor nem kirívó egyik gárda teljesítménye sem, de úgy tűnik, a faultok igen keményre sikerednek, hiszen az első két helyet követően a harmadik pozícióban a Düsseldorfot találjuk "csupán" 35 lappal.

A fogadások megkötéséhez a     Bet Builder funkcióját kell használni!

Már önmagában a fenti, csapatonként bőven 2-es feletti átlag is azt mondathatja velünk, hogy megéri fogadni a lapokra, de ha megvizsgáljuk a két gárda korábbi randevúit, azt láthatjuk, bizony nem szívlelik egymást a csapatok.

Legutóbb augusztusban találkoztak a felek, akkor 5-5 sárga került kiosztásra, de az elmúlt négy meccsen is az átlagos laparány 3-3 volt.

Hogy miért akkor ez a rendkívül magas odds arra, hogy mindkét fél kap 2-2 figyelmeztetést? Erre a kérdésre a spori személye, Manuel Gräfe adja meg a választ, aki való igaz, hogy szeret kevés kártyával mérkőzést vezetni. Ha azonban feszült a légkör, akkor ő is a zsebéhez nyúl, a novemberi Dortmund-Bayern derbin például hat sárgát osztott ki.

Véleményem szerint Gräfe személye ellenére is van érték az overben, némi apróval pedig az alaptipp melletti ötleteket is megéri megpróbálni.

hatharom.com
Schalke 1 lap felett + Wolfsburg 1 lap felett @3.40 3/10
Schalke 2 lap felett + Wolfsburg 2 lap felett @12.00 1/10
Schalke 3 lap felett + Wolfsburg 3 lap felett @51.00 0.5/10
Schalke 4 lap felett + Wolfsburg 4 lap felett @301.00 0.1/10
[2803849] 2019-01-20 18:00:00 Schalke 04 - Wolfsburgx;
megosztom