Sportfogadás

Szupertippek és szenzációs kombik ingyen!

megosztom

Továbbra is megéri követni Hathárom Tippek oldalunk tippmestereit, hiszen a feliratkozás és a tippmesterek ingyenesek!

Dübörög a Logibet, soha nem látott aktivitás van partneroldalunkon, ahol jelenleg 190 tipster teszi próbára tudását minden nap. Ezzel együtt a Hathárom Tippek oldalán is nagy az élet, hiszen a napi maximum három, Logibetről átkerülő tipp mellett a 63-Team Csapatsportok profil is igen aktív.

Iratkozz fel és kapd a tippekt INGYEN!

Mint azt alighanem legtöbb olvasónk pontosan tudja, partneroldalunkról, a Logibetről a Hathárom Tippek oldalra minden nap maximum három tipp kerül át a legjobb tippmesterek legprofitábilisabb sportágaiból. A szigorú szűrési feltételek garantálják, hogy a látogatók a legjobb tippeket kapják csak meg, így mindenképpen megéri követni a logibetes tippmestereket.

A szűrő azonban nem válogatja ki külön, hogy melyek a Logibet újításának, a SuperTipsternek a tippjei, így időnként ilyen tippel is találkozhatnak a felhasználók.

Egy gombnyomással ráadásul mind a 15 tippmesterre fel tudsz iratkozni, ami azt jelenti, hogy a napi tippeket délelőtt fél 12-kor e-mailben kaphatod meg.

De a logibetes tippmesterek mellett nagy sikerű tippválogatásunkra, a 63-Team Csapatsportokra is megéri feliratkozni, hiszen dübörög a kézi-vb, zajlik az NFL-rájátszás, a szerkesztőink által összeállított kombik pedig hihetetlenül eredményesek.

A 63-Team Csapatsportok eddig 202 lezárt tippel bír, +95 egység mellett 9.62% ROI-t termelt.

Érdemes tehát meglátogatni a Hathárom Tippek oldalunkat, hiszen ott minden nap frissülő, ingyenes tippeket találhattok, kizárólag a legjobb tippmesterek legjobb ötleteiből.

Ha pedig további tippekre vagy kíváncsi, a Logibeten mindössze havi 19.99€-ért kaphatod meg az összes tippmester összes tippjét!

A tippeket minden esetben a    , a     vagy az     irodánál ajánljuk megfogadni, így akinek még nincs számlája ezeknél az irodáknál, a színes ikonra kattintva tud nyitni!

bet365

 

megosztom