Angol foci

Kane sérülésével levadászhatunk egy szép szorzót

megosztom

Kidőlt a Spurs ásza, akár egy hónapig is partvonalra kerülhet. Salah egy jó szériával megléphet a góllövőlistán.

Sajtóhírek szerint akár egy több, mint hónapra is kidőlhet a sorból Harry Kane, aki a Manchester United elleni bajnokin szenvedett sérülést. A támadó számára a legfontosabb az lenne, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében újra a csapatba legyen, így előfordulhat, hogy csak február 13-án (egyes források szerint csak ) márciusban láthatjuk őt ismét játszani.

Fotó: http://footballnewsmagazine.co.uk

Addig azonban elég sűrű lesz a Spurs programja, például a Premier League-ben négy forduló is vár a londoniakra (Fulham, Watford, Newcastle, Leicester), a Ligakupában jön a Chelsea elleni visszavágó, az FA Kupában pedig a Crystal Palace elleni városi derbi.

Nekünk most a Premier League lehet érdekes, hiszen a góllövőlistán hármas holtverseny van jelenleg Salah, Kane és Aubameyang között.

Rendkívül érdekes, hogy közel egy éve hasonló témában írtunk cikket és favorizáltuk Salah gólkirályi címét, ami végül Kane akkori sérülésének (is) köszönhetően végül be is következett.

Mivel a Liverpoolnak viszonylag könnyebb mérkőzések következnek a bajnokságban, ezért Salah előtt megnyílhat az út, hogy meglépjen Kane előtt.

Ez most a bukmékerek is lereagálták, hiszen az egyiptomi jelenleg a favorit az aranycipőre és az odds folyamatosan esik. 

Az biztos, hogy sok múlik a következő meccseken és az sem mellékes szempont, hogy Kane számára végül mennyit időt vesz igénybe a felépülés. Az angol válogatott gólvágója jelenleg 9-szeres pénzt fizet a bet365.

Viszont Salah jó formában van, a fogadásból pedig menet közben is kiszállhatunk, így talán most egy jó alkalom kínálkozik arra, hogy bepróbáljuk a Fáraót.

 

Ti mit gondoltok, kire érdemes tenni?

 

12776#00
bet365

 

megosztom