Férfi kézi-vb 2019

A franciák és a chileiek meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Franciaország - Oroszország
Tipp: Gólok száma 49.5 felett
Odds: 1.40 @ Unibet

A francia válogatott a németek elleni döntetlennel már biztos továbbjutónak számít és az is lehet, hogy az oroszok elleni mérkőzés eredménye majd nem számít bele a továbbvitt pontokba. Ez a szcenárió akkor fordulhat elő, ha a franciák megnyerik a meccset, miközben Brazília szintén nyerni tud Korea ellen. Erre azért elég komoly esély mutatkozik és mivel a mi meccsünk időpontjában már ismert lesz annak a találkozónak a végeredménye, könnyen lehet, hogy ez a meccs teljesen tét nélküli lesz. Az oroszok egy sikerrel is csak beérhetik a brazilokat - ha a dél-amerikaiak is nyernének - és mivel egymás elleniben jobbak a kanárik, ezért a szborjana akkor is kiesik. Szóval az orosz válogatottnak csak egy koreai pontszerzés esetén lehet itt keresnivalója.

A fentiek jegyében az over felé kacsintgatunk. Ehhez a tippez jól passzol a két csapat két évvel ezelőtti vb meccse is, ahol hasonló szakaszban 59 gólos meccset hoztak össze a felek. Az oroszok ugyan eddig kevés gólokat kaptak, de a franciák ellen azért bekaphatnak 28-30 gólt, de mivel a gallok nem fognak megszakadni, az orosz válogatott is lőhet 25 körül.

unibet

Chile - Szaúd-Arábia
Tipp: Chile nyer
Odds: 1.40 @ Unibet

Az utolsó csoportköri nap a Chile-Szaúd-Arábia meccsel kezdődik, ahol a dél-amerikaiaknak még van esélyük a továbbjutásra, míg a szaúdiaknak már nincs.

A chileieknek ehhez mindenképp győzniük kell, ami az eddig látottak alapján összejöhet, hiszen Ausztriát például meglepetésre könnyedén lenyomták, míg a szaúdiak mindenkitől tükörsimán kikaptak, igaz, ez nem meglepő, mivel a torna leggyengébb válogatottjaként aposztrofálják őket. Mindemellett ugye nem is számolgathatnak, hiszen az Ausztria-Tunézia meccset ezt követően rendezik, vagyis biztos, hogy kőkeményen megnyomják a találkozót.

A jobb forma mellett a minőség is a dél-amerikaiak oldalán van, illetve a frissesség is, hiszen hétfőn rápihentek erre a találkozóra, míg a szaúdiak nagyon nem, így pedig szerintünk Chile behúzza ezt a találkozót.

hatharom.com
Franciaország - Oroszország Gólok száma 49.5 felett
Chile - Szaúd-Arábia Chile nyer
1.96 @    

Fogadási határidő: szerda, 15:00

megosztom