Bajnokok Ligája

Szétkapták a fogadók a MU szorzóját - kiesnek Neymarék?

  • varin
megosztom

Több, mint egy egészet esett a United szorzója a párizsiak ellen. Ennyit jelent a Solskjaer-mágia?

Kevesebb, mint egy hónap múlva egymásnak feszül a Manchester United és a PSG a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Noha néhány hete még csak azt kérdezgethettük magunktól, hogy vajon mennyit rak közé a francia gárda, mostanra már jóval közelebb vannak a szorzók, mint akkor. De reális, hogy a fogadók ennyire backelik a MU-t?

Melyik csapat jut tovább?
   
Manchester United PSG
3.25 1.33

A zsinórban aratott hat győzelem és a felszabadult manchesteri játékosok arca sokat elárul, valóban Mourinho volt a főgonosz az Old Traffordon. Persze a játékosok felelősségét nem lehet elvitatni, magabiztosan kijelenthető, hogy Pogbáék megfúrták a Special One-t, ám az újjászületés után erre már senki sem gondol. A csapat parádés formában van, míg a PSG azért nem brillírozik, így pedig nem meglepő, hogy a fogadók 4.33-ról 3.25-re verték le a United továbbjutásának szorzóját a    -ön.

Azt azért szögezzük le rögtön, Európa egyik legerősebb gárdája nehezen említhető egy kategóriában egy Cardiffal, Huddersfielddel, de még egy Tottenhammel is.

Az én véleményem az, hogy 4.33-on fogadható volt a MU-kvali, 3.25-ön viszont már kifejezetten rossz tipp. Az első mérkőzés Angliában lesz, ahonnan aligha távozik majd rúgott gól nélkül a PSG, ez pedig elég lesz egy francia továbbjutáshoz. Nem fogadnék a PSG-re sem 1.33-ért, hiszen ez a csapat és minden játékosa nagyon kétarcú, de a remek forma ellenére is azt mondom, ez a MU még nem az a csapat, amelynek reális esélye van a párizsiak ellen.

Ti mit gondoltok?

[2947298] 2019-02-12 21:00:00 Manchester United - Paris Saint Germainx;
megosztom