Tipp

Ilyen oddson muszáj a Puskás Akadémia ellen menni?

 • ivan
megosztom

A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia a svájci Basel ellen játssza első felkészülési meccsét. A bukik elég jóindulatúak voltak.

Vasárnap óta a Spanyolországban készül a tavaszi idényre a Puskás Akadémia, amely az NB I őszi szezonját a tabella 9. helyén zárta. A felcsúti alakulat új edzővel vág neki a 2019-es kihívásoknak, a menesztett Benczés Miklós helyét a Németországból hazahívott Radoki János vette át.

Fotó: www.fcb.ch

Az NB I harmadik legértékesebb keretével rendelkező PFLA egyelőre visszafogottan szerepel az átigazolási piacon és mivel a felkészülést már elkezdték, nem valószínű, hogy komoly játékosmozgás lesz a klubnál.

Radoki első tesztmérkőzésére csütörtök délután kerül sor, a     jóvoltából pedig fogadhatunk is a meccsére.

Az ellenfél ráadásul nem akárki lesz, hiszen a svájci topcsapat, az FC Basel ellen lehet felmérni a csapatot.

A svájci alakulat szintén nemrég érkezett meg Andalúziába, viszont a felkészülésben már előrébb jár, hiszen öt nappal ezelőtt már túlesett az első barátságos meccsén, a szintén svájci, de másodosztályú Aaraut 2-0-ra győzte le.

A Basel jelenleg második helyen áll a svájci bajnokságban a Young Boys mögött és bár tavaly elvesztette nyolc éve tartó egyeduralmát, azért egy magyar csapathoz képest még mindig magas nívót képvisel.


Ricky van Wolfswinkel, Fabian Frei, Zdrakvo Kuzmanovic vagy Valentin Stocker neve azért jól cseng az európai futballban, a svájci keret pedig több, mint ötszöröse a felcsúti garnitúráénak.

1x2     
Basel Döntetlen Puskás Akadémia
1.61 4.33 3.80
 • A Puskás Akadémia új edzővel játssza ezt a meccset, ráadásul ez lesz az első próba, ilyenkor pedig még messze vannak a játékosok a csúcsformától.
   
 • A Basel mellett szól az összeszokottság és a minőség, plusz ne felejtsük, hogy már túl van egy barátságos meccsen.
   
 • A fentiek fényében némileg meglepő, hogy a bukik 1.61-es szorzót adnak a Basel sikerére, ami első ránézésre bőven játszható, mert a reális szorzó ennél alacsonyabb határon mozog.
   
 • Barátságos meccs lévén szó, nem kell felpakolni a házat a tippre, de azért egy próbát bőven megér.

 

 • Tipp: Basel nyer@1.61    

 

 

Mit gondoltok, megéri beszállni?

 

 

bet365
megosztom