Férfi kézi-vb 2019

Angolára és Magyarországra fogadunk - napi tippek a vb-re

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Angola-Argentína
Tipp: Angola +6,5
Odds: 1.40 @ Unibet

Noha Argentína papíron egy fokkal erősebb, mint Angola, még mindig van esélye mindkét csapatnak a továbbjutásra. Sőt az afrikaiak jobb helyzetben vannak, hiszen két pontjuk van, míg a dél-amerikaiaknak mindössze egy.

A mérkőzés tehát igen komoly téttel bír, vagyis egy szoros, kiélezett találkozóra lehet számítani. A felek egyébként is közel azonos játékerőt képviselnek, papíron az argentinok erősebbnek számítanak, azonban a bukmékerek által kínált szorzókat és hendikep határt túlzónak tartjuk. Mindezen még toltunk egy kicsit, így arra fogadunk, hogy Angola maximum hat góllal kap ki.

unibet

Magyarország - Egyiptom
Tipp: Magyarország nyer
Odds: 1.37 @ Unibet

Bár lehet, hogy nem ez a legjobb tipp erre a meccsre, véleményünk szerint a magyar csapat teljesítheti ezt a rendkívül fontos kihívást. Ha nyerünk szerdán, tuti a második hely a csoportban.
A keret nagyon egyben van, így Balogh kiválása talán nem lesz akkor érvágás, mint elsőre sokan gondolnánk. A Katar elleni második félidőben a szegedi játékos nélkül is lőttünk 16 gólt, Nagy László és Ancsin Gábor személyében azért a jobbátlövő poszt megoldható.

[2804950] - x;

A védekezésünk rendben volt Katar és Angola ellen is, Lékai Máté egyre bátrabban és eredményesebben játszik, a szélsőink várakozáson felül teljesítenek, míg a kapuban Mikler Roland remekül játszik össze a falunkkal.

Bár az egyiptomiakat dirigáló David Davis veszélyfaktor lehet, a magyar csapat jobb küzdeni tudásból már ezen a tornán is bizonyított, így ha nem is könnyed, de magyar győzelemre tippelünk.

hatharom.com
Angola-Argentína Angola +6,5
Magyarország - Egyiptom Magyarország nyer
1.92 @    

Fogadási határidő: szerda, 15:30