Spanyol foci

1.84-as oddson juttatjuk tovább a Matracosokat

megosztom

Pedig a bet365 mindössze 1.14-ért kínálja, hogy a Simeone-brigád beverekedi magát a negyeddöntőbe.

Szerdán a legjobb 16 csapat küzdelmeivel folytatódik a Copa del Rey. A visszavágók nagy részére maradt bőven izgalom, ilyen az Atlético Madrid-Girona is, amelyet 1-1-es állásról folytatnak a felek.

1x2     
Atlético Madrid Döntetlen Girona
1.33 4.75 10.00

Az oddsok alapján teljesen egyértelmű, hogy a Matracosok jutnak tovább, pedig az első meccs képe alapján joggal reménykedhet a Girona is. Akkor Griezmann korai gólját Lozano egyenlítette ki a 34. percben, ezzel beállítva a végeredményt. Azóta mindkét fél 1-1 bajnokin van túl - a katalán csapat ismét jól állta a sara és az 5. helyen álló Alavés ellen remizett, míg Simeonéék zsinórban ötödik tétmeccsüket húzták be a Wanda Metropolitanoban.

Az Atlético utóbbi 10 hazai tétmeccsén úgy nyert a csapat, hogy a gólszám nem haladta meg a hármat! 10/8 alkalommal ráadásul gólt sem tudtak lőni ellenfeleik.

Ez a statisztikai mutató az utóbbi években rendre hasonló módon alakul, köszönhetően az argentin tréner védekező filozófiájának. A sorozatos hazai sikereknek köszönhetően remek a hangulat a csapat háza táján. 

Érdekesség, hogy az utóbbi négy összecsapásuk egyaránt remivel végződött, látható tehát, hogy Griezmannéknak nem szabad túlzottan elbízni magukat.

A Gironát sem könnyű betörni az utóbbi időben, ám a győzelem rendre elmarad Eusebio Sacristan fiainak. Zsinórban négy döntetlenről érkeznek és szerintünk a bukik oddsaival ellentétben újra megszenvedhet velük az Atléti. 

Kisebb aggodalomra adhat okot a katalánoknak, hogy az előző három idegenbeli meccsükön az xG-jük (expected goals - várható gólok) 1.16, 0.94 és 0.24 volt, ellenfeleiknek pedig 2.07, 2.09 illetve 2.45. Hogy mi ez a statisztika, arról hamarosan sportfogadás-suli cikkben olvashattok.

Mivel az alap szorzók elég gyengének tűnnek, így a találkozóra ismét a bet365 fogadáskészítőjének segítségével raktuk össze tippünket. Arra számítunk, hogy a Simeone-brigád úgy húzza be a találkozót, hogy a gólszám nem haladja meg a 3.5-et.

 

  • Atlético nyer és gólszám 3.5 alatt @1.84    

 

[2946355] 2019-01-16 19:30:00 Atlético Madrid - Gironax;
megosztom