Átigazolás

Szép szorzókat csíphetünk, ha nem adják tovább ezt a két sztárt

megosztom

A nyilatkozatok alapján márpedig Higuaín és Hudson-Odoi sem vált klubbot.

Ezidáig viszonylag csendesen csorog a 2019-es év eleji átigazolási piac. Januárban a  legnagyobb fogás Chrisitian Pulisic volt, akit a Chelsea-nek sikerült megkaparintania - az amerikaiak 20 éves szupersztárjáért 64 millió eurót pengettek ki Abramovicsék. Érdekes, hogy a legtöbb pletyka jelenleg is a Kékek háza tájáról érkezik.

Egyik jön, másik megy?

A Chelsea egyik legkomolyabb dilemmája jelenleg, hogy elengedje-e a mindössze 18 esztendős ifjú angol tehetségét, Callum-Hudson Odoi-t. A Bayern München folyamatosan emelte a támadóért ajánlott összeget és jelenleg már €45 millió euró körüli összegért vinnék a játékost. 

Állítólag Sarrinak komoly tervei vannak a fiatallal, ám a bajorok első megkereséséig egyetlen percet sem adott neki a Premier League-ben - a bukik főleg emiatt gondolhatják, hogy a müncheniek a favoritok ebben az átigazolási ügyletben. A híresztelések alapján ugyanis Hudson-Odoi nem távozik a Chelsea-ből és a spíler akár is erre célozhatott Instagram oldalán következő üzenettel: "Ne mindig hidd el, amit hallasz".

 

Kattints és már pakolhatod is transzfertippedet.

A másik nagy kérdés, amely foglalkoztatja a sportvilágot, hogy Higuaín átteszi-e székhelyét Milánóból Londonba. Ugyan az egykori Real Madrid sztár - aki jelenleg a Juventus futballistája -  a pletykák szerint menni akar, de az Ördögök minden követ megmozgatnak, hogy megtartsák az argentin csatárt. 

Az sem segíti az ügyet, hogy a Juve azt szeretné, ha a Chelsea azt a szerződést kínálná a kölcsönbe adott támadónak mint a Milan, amely egy 32 millió fontos opciós kivásárlási jogot is tartalmaz, a Kékek egyelőre azonban csak kölcsönvételt kínáltak, hiszen a klub átigazolási politikája szerint nem vásárolnak 30 feletti játékost, Higuaín pedig már betöltötte a 31 évet is.

A milánói klub mestere, Gattuso sem rejtette véka alá érzéseit az üggyel kapcsolatban. "Hogy távozik-e Higuaín? Ez az ő döntése. Ha rajtam múlna, akkor fognám, bezárnám egy szobába a házamban, és két-három óránként adnék neki enni, amíg véget nem ér az átigazolási időszak."

Összességében tehát nehéz kiigazodni a sok különböző híresztelésen, de úgy gondoljuk, hogy az átigazolásokra is specializálódott   -nél megérhet egy kis aprót a két játékos maradására való fogadás.

Szerintetek klubot vált hamarosan a két sztár?

 

unibet

 

megosztom