Férfi kézi-vb 2019

Az oroszok és a norvégok meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Oroszország-Brazília
Tipp: Oroszország vagy döntetlen
Odds: 1.32 @ Unibet

A felek hétfőn is pályára léptek, amikor is a brazilok legyűrték a szerbeket, míg az oroszok a házigazda németekkel szemben értek el bravúr döntetlent. Mindezeknek köszönhetően ez a mérkőzés dönt az A-csoport harmadik, egyben utolsó továbbjutó helyéről.

Kiélezett, szoros csata várható, azonban úgy véljük, hogy az európai válogatott egy fokkal magasabb játékerőt képvisel, amit az eddig látottak megerősítenek. Mindezek ellenére csak kétesélyben fogadunk az oroszokra, vagyis azon a véleményen vagyunk, hogy Dibirovék nem kapnak ki, és végül ők jutnak tovább a halálcsoportból.

unibet

Norvégia - Chile
Tipp:Chile +17,5
Odds: 1.46 @ Unibet

Nem sok idő maradt a pihenésre, hiszen mindkét csapat pályán volt hétfőn is. A spanyolok esetében is láttuk, hogy nehéz a topcsapatoknak ilyen ellenfelek ellen felpörögni, így ezt a hatalmas hendi szerintünk jó választás lehet.

A norvégok számára szinte teljesen mindegy ez a meccs, hiszen vélhetően Chile nem jut tovább a középdöntőbe, ahhoz ugyanis több dolog is szükséges lesz.

E meccset követően egy nap pihenő után viszont jön a dán-norvég rangadó, vagyis az erőket inkább arra a meccsre kell összpontosítani.

hatharom.com
Oroszország-Brazília Oroszország vagy döntetlen
Norvégia - Chile Chile +17,5
1.90 @    

Fogadási határidő: hétfő, 15:30

megosztom