NFL

Nem lesz Brees-Brady csata a Super Bowlon? - íme a legfrissebb oddsok

megosztom

A Saints favorit a Rams ellen, a Patriots viszont underdog a Chiefs elleni főcsoport-döntőben.

A mögöttünk hagyott hétvégén kialakultak a főcsoport-döntők az NFL rájátszásában. Meglepetést nem történt, mindegyik meccsen a papírforma érvényesült, így az AFC-ben a Kansas City Chiefs és a New England Patriots feszül egymásnak a Super Bowlba jutásért, míg az NFC-ben a New Orleans Saints a Los Angeles Rams együttesét fogadja. 

Legutóbb a 2015-ös szezonban fordult elő, hogy a két főcsoport-döntőben az első két kiemelt találkozott. Akkor egyébként utána a két első kiemelt be is masírozott az 50. Super Bowlba. 

Most is erre fizetik a legkevesebbet az irodák, ugyanis a Saints és Chiefs egyaránt -3 pontos favorit - ez egyben azt is jelenti, hogy semleges pályán 50-50-re adnák az esélyeket. Szintén egyezik az over/under határ is, a    57-nél húzta meg.  

Az alapszakaszban mindkét csapat nagyon élvezhető meccset játszott egymással, ahol bőven megugrották a mostani 57 pontos határt. A 6. játékhéten fordított pályaválasztással Tom Bradyék 43-40-re győztek a Chiefs ellen, míg a 9. játékhéten Drew Breesék Los Angelesből egy 45-35-ös győzelemmel távoztak. 

A két főcsoport-döntőre január 20-án, vasárnap este kerül sor.

Szerinted melyik két csapat jut be a Super Bowlba?

megosztom