Sportfogadás

Idén is hasít a Logibet legvagányabb csajszija! - ennyit nyerhettél Tippergretával

Tippergreta eddig végigkaszálta a januárt, jól járt, aki vele tartott.

Bombasztikus formában indította a 2019-es esztendőt Tippergreta, a Logibet master tippmestere. Partneroldalunk - tudomásunk szerint - egyetlen hölgy tipstere az év első hónapjában már most 50 egység profitnál jár, vagyis semmit sem lassított a 2018-as, brutális tempójából.

Fotó: MediaTeacher

Tippergreta elmúlt néhány hónapja vagy akár elmúlt egy éve nyugodtan nevezhető egyedülállónak, hiszen 2018. január 1-je óta szinte pontosan 1000 feladott tippnél és 600 egység profitnál áll.

Ez az egyéves eredmény 7.12%-os ROI-nak felel meg, ami 2000 forintos egységenkénti tét mellett 1 millió 200 ezer forint profitot jelent.

Jó hír, hogy a tippmester több sportágban is kiemelkedőt alkotott, külön megemlítendő azonban a tenisz, ahol is 205 tippből 197 egység profitnál jár, ami 11.72% ROI. Ez azért is fontos lehet, hiszen a most elkezdődött Australian Open alatt tőle várhatjuk az egyik legjobb teljesítményt.

Ha téged is meggyőztek Tippergreta számai, mindössze 19 eurós áron fizethetsz elő rá és az összes többi tippmesterre egy hónapig.

Csatlakozz a nyerők táborához!