Australian Open

Ezzel a tippel nyernénk Fucsovics meccsén

megosztom

Viszonylag sima győzelmet várunk Fucsovics Mártontól az Australian Open első körében Albert Ramos-Vinolas ellen.

Hétfő hajnalban Babos Tímea győzelemmel kezdett a 2019-es Australian Openen, kedd hajnalban pedig a torna másik magyar résztvevője, Fucsovics Márton is hasonlóra készül a melbourne-i publikum előtt. 

Fogadás a győztesre    
Albert Ramos-Vinolas Fucsovics Márton
4.33 1.22

Mint látható - és ahogyan arról korábban is írtunk - Fucsovics komoly favoritként várhatja az Albert Ramos-Vinolas elleni nyitómérkőzését. 

Kettejük közül egyértelműen a magyar játékosnak sikerült jobban a felkészülése, hiszen amíg Ramos Dohából és Sydney-ből is nyeretlenül távozott, addig Fucsovics ugyanezeken a helyszíneken egy-egy győzelmet behúzott és két vállalható vereséget jegyzett. 

Az előző szezonjuk között is nagy volt a különbség, ugyanis Ramos nem örvendett jó formának és 40 helyett esett vissza a világranglistán, míg Fucsovics egyértelműen szintet lépett és 50 helyezést jött előre. 

Jól hangolt Fucsovics a szezon első major versenyére. - Fotó: ATP

Ami az egymás elleni mérlegüket illeti, 2-1 Ramos javára, azonban a spanyol a győzelmeit 2014-ben és 2015-ben Challenger-tornákon aratta - ekkoriban Fucsovicsot a 150-200. hely környékén rangsorolták -, míg Marci tavaly Genfben lépte le a spanyolt. Az már egy sokkal mérvadóbb meccs, hiszen Ramos a legerősebb borításán, salakon kapott méretes zakót a magyartól. 

A kemény, gyors borítás még inkább Fucsovics malmára hajtja a vizet. A nyíregyházi egyébként az Origónak adott interjújában azt mondta, hogy tudja, mi a feladata és hogy mit kell játszania a spanyol ellen. Tudatosan készült Ramos ellen, ugyanis az elmúlt napokban csak balkezes teniszezőkkel edzett. 

Régebben nem szerettem balkezes ellen játszani. Ramos ellen játszottam tavaly májusban, Genfben, az első körben, két sima szettben megvertem, igaz, az salakon volt. Keménypályán azért más lesz a játék, de kezdek hozzászokni a balkezesek elleni teniszhez.

Ami mindkét játékosnak komoly kihívást jelent majd, az a 35-36 fokos forróság és a várhatóan szelesebb időjárás. Mindketten jól bírják a hőséget, de ilyen körülmények között akkor is pokolian nehéz dolguk lesz. 

Finoman szólva sem egy könnyen fogadható meccs. Fucsovics győzelmében ezen az oddson nincs érték, -1.5 szett hendikeppel is csak 1.40 körüli oddsot kapunk rá, így marad a -5.5-ös game hendikep. Ez azért nem egy bombabiztos tipp, viszont Ramos képes nagy szétesésekre, illetve a felkészülése alatt sem nagyon tudott közel maradni az ellenfeleihez - Nikoloz Basilashvili és Reilly Opelka egyaránt 5-5 játékkal verte.

Ha fog is játszmát Fucsovics ellen, még akkor is bőven benne van a pakliban, hogy végül a magyar legalább 6 játékkal jobbnak bizonyul.

Albert Ramos-Vinolas - Fucsovics Márton
hatharom.com
Game Hendikep - Fucsovics -5.5
1.65 @    
Fogadási határidő: kedd, 1:00

Kattints és játssz!

megosztom