Premier League

Aligha lassít a City, jön az újabb kiütés?

megosztom

A Premier League 22. fordulójának zárómérkőzésén a Manchester City a Wolverhampton együttesét fogadja.

Aligha lassít a City, jön az újabb kiütés? - Fotó: Twitter

Legutóbbi két tétmérkőzésén 9 és 7 (!) gólt lőtt a Manchester City az Etihadban, amely csapat ezúttal is hazai pályán játszik, méghozzá az újonc Wolverhampton ellen. Az előjelek alapján aligha lassítanak Guardioláék, avagy vélhetően jön az újabb manchesteri gála.

1x2     
Manchester City Döntetlen Wolverhampton
1.18 8.00 17.00

Merthogy hazai környezetében egészen káprázatosan teljesít a City, két vereség mellett 15 győzelem a mérlege, nem mellesleg 64 (!) gólt lőtt, ami 3,76-os (!) átlagnak felel meg. A pazar forma és statisztika mellett egyébként Guardiolának alig kell nélkülöznie valakit, hiszen a régóta maródi Mangala, Mendy és Bravo mellett mindenki bevethető lesz, vagyis a legjobbjait rakhatja fel a pályára a katalán mester.

bet365

A Wolverhampton ugyan kiejtette a Liverpoolt az FA Kupából egy hete és a nagyok ellen általában jól megy neki - ősszel 1-1-et játszotta a Cityvel hazai pályán -, alighanem hétfőn 90 percen keresztül védekezik majd. Ami egyébként nem áll távol a csapat felfogásától, azonban ezúttal a liga leggólerősebb és legjobb formában lévő támadóalakzatát kellene feltartóztatnia.

Ez aligha jön össze, szerintünk csak az első gólig lesz nehéz dolga a Citynek, és ha azt hamar megszerzi, akkor akár ismét gálázhat, vagyis megszórhatja ellenfelét. Főleg úgy, hogy nem lazsálhat a manchesteri alakulat, hiszen győzelmi kényszerben van, így pedig mi legalább három hazai találatra fogadunk hétfőn este.

  • Manchester City góljai 2,5 felett @ 1.72    
[2782171] 2019-01-14 21:00:00 Manchester City - Wolverhampton Wanderersx;

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

megosztom