Férfi kézi-vb 2019

A szerbek és spanyolok meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

megosztom

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Szerbia-Brazília
Tipp: 57,5 gól alatt
Odds: 1.43 @ Unibet

Az A-csoportban a németek és a franciák továbbjutása borítékolható, míg a harmadik helyért az oroszok, a szerbek és a brazilok harcolhatnak.

Így pedig Szerbia és Brazília ki-ki mérkőzést játszik egymás ellen, mivel amely válogatott kikap, az biztos, hogy nem jut tovább. Köszönhetően annak, hogy a brazilok a két topfavorittól kaptak ki eddig, míg a szerbek a franciák ellen veszítettek, viszont az oroszok ellen döntetlent játszottak. 

Mindezek tükrében aligha várható gólparádé ezen a mérkőzésen, főként jól megfontolt, okos, lassú támadások várhatók mindkét oldalon, hiszen itt már a lét a tét. Ha pedig mindehhez hozzávesszük azt, hogy a brazilok egyébként is ilyen felfogásban játszanak, akkor igen nagy meglepetés volna, ha 57,5-nél több gól születne a felek hétfői találkozóján.

unibet

Spanyolország - Japán
Tipp: Japán +12,5
Odds: 1.50 @ Unibet

Egy nap sem maradt a pihenésre és a regenerálódásra, így az olyan rutinos válogatottak, mint amilyen a spanyol is, aligha dobnak be mindent.

A győztes kiléte ebben a párharcban nem lehet kérdés, ám véleményünk szerint ebben a nagy hendikepbe beleférhetnek a japánok. Az ázsiai csapat a macedónok ellen 9, a horvátok ellen pedig 8 góllal kapott ki, valami hasonló különbséget várunk ma is.

hatharom.com
Szerbia-Brazília 57,5 gól alatt
Spanyolország - Japán Japán +12,5
2.15 @    

Fogadási határidő: hétfő, 15:30

megosztom