Australian Open

Gigantikus kombival támadunk az Australian Open nyitónapján

Ezzel a 9-es kötéssel használjuk ki a bet365 tenisz gyűjtő bónuszát - velünk tartasz?

Amiért rettentően közkedvelt a bet365 tenisz gyűjtő bónusza, hogy az iroda által jóváírt nyereményt nem kell semmilyen kacifántos módon megforgatni.

Hétfő hajnalban megkezdődnek a küzdelmek Melbourne-ben, és az első játéknapra egy 9 mérkőzésből álló szelvényt állítottunk össze. A Grand Slamek elején nem érdemes legyinteni a kisebb oddsokra, egyrészről mert hatalmas a merítés, másrészről ilyenkor sokkal könnyebben játszhatjuk ki a    tenisz gyűjtő bónuszát.

Ennek lényege, hogy az iroda a tiszta profit X százalékát jóváírja, annak függvényében, hogy hány meccsből álló kombi fogadást húztunk be.

A maximum bónusz 50%, ehhez 12 jó tipp kell. 

Példa: egy 5000 forintos téttel feladott 2.00-es szorzójú nyertes 12-es kötés esetében a tisztán nyerhető 5000 forint helyett 7500-at írnak jóvá, tehát 50%-kal többet!

Most, hogy mindent tisztáztunk, lássuk a szelvényünket. 

Többek között Rafa Nadal is szerepel szelvényünkön. - Fotó: ATP

Ami a férfiakat illeti, a két gigász, Rafael Nadal és Roger Federer egyértelműen csak azért került rá a szelvényünkre, hogy növelje a bónuszunkat. Az összoddson sokat nem dob a spanyol 1.05-ös és a svájci 1.03-as szorzója, viszont velük 25% helyett 35%-os bónusz jár, így pedig már megéri rádobni őket - főleg annak fényében, hogy feladás esetén sem vesztes a tipp. 

Szintén viszonylag alacsony szorzóval szerepel Alex De Minaur és Kevin Anderson. Előbbi Pedro Sousával, utóbbi Adrian Mannarinóval meccsel majd. Mindkét játékos tornagyőzelemmel indította a 2019-es szezont. De Minaur a héten Sydney-ben hódította el a trófeát, míg Anderson Pune-ban nem talált legyőzőre. A mostani ellenfeleiknél jobbakat győztek le, így nehéz elképzelni, hogy Sousa vagy Mannarino képes lesz 3 szettet nyerni. 

Nikoloz Basilashvilire és John Millmanre már egy fokkal magasabb oddsot kapunk, de mi egyik játékost sem féltjük. Millman karrierje felfelé ível, jól indította a szezont és élvezheti a hazai pálya előnyét. Sokkal stabilabban teniszezik, mint az a Federico Delbonis, aki tavaly a US Open óta szinte csak salakon játszott. 

Basilashvili elképesztőt lépett előre 2018-ban és az idei évet sem kezdte rosszul Dohában. Eubanks személyében ugyan egy tehetséges játékos lesz az ellenfele, de az amerikai egyelőre még Challenger-tornákon sem tudott stabil erős formát mutatni, ezen a szinten pedig alig van rutinja. 

Ami a lányokat illeti, számunkra komoly meglepetés lenne, ha az Angelique Kerber, Ashleigh Barty, Petra Kvitova trióból bármelyikük is már az első kanyarban elhasalna. 

Kerbernek általában jól megy a tenisz Ausztráliában, és a Hopman Kupán és Sydney-ben mutatott játéka alapján bátran szavunk neki bizalmat az alapvetően salakos Polona Hercog ellen. A szlovén lány egyébként két vereséggel indította a szezont és az Australian Openen 0/6 a mérlege underdogként. 

Bartytól sokat várnak a hazaiak, egyértelműen az ausztrálok legnagyobb esélyese a trófeára. Ugyan nem tornagyőzelemmel, de egy döntővel remekül hangolt, most már csak az a kérdés, hogy a nyomással miként birkózik meg. Luksika Kumkhum ellen kezd, aki nem ügyetlen, de nem is az a kaliber, aki nagy veszélyt jelent egy topformában ütő Bartyra. 

Kvitova éppen Barty elől happolta el a tornagyőzelmet Sydney-ben. Nagyszerű kezdés a kétszeres wimbledoni bajnoknőtől, és bár Melbourne-ben hajlamos a betlire, most úgy tűnik, hogy fejben egyben van, míg ellenfele, Magdalena Rybarikova egy gyenge szezon után vereséggel nyitotta a 2019-es szezont is. Folyamatos sérülések hátráltatják a szlovák lányt és a mérlege is pocsék, 1-6-os Kvitova ellen. 

Így néz ki tehát a 9-es kötésünk, aminek zöldülése 2.58-szoros pénz mellett 35% bónuszt is hozna a konyhára. 
hatharom.com
Christopher Eubanks-Nikoloz Basilashvili Basilashvili @ 1.30
Kevin Anderson-Adrian Mannarino Anderson @ 1.083
James Duckworth-Rafael Nadal Nadal @ 1.05
Alex De Minaur-Pedro Sousa De Minaur @ 1.062
Federico Delbonis-John Millman Millman @ 1.20
Denis Istomin-Roger Federer Federer @ 1.03
Polona Hercog-Angelique Kerber Kerber @ 1.071
Ashleigh-Barty-Luksika Kumkhum Barty @ 1.083
Petra Kvitova-Magdalena Rybarikova Kvitova @ 1.12
2.58 @    + 35% bónusz
Fogadási határidő: hétfő, 1:00
bet365

Aki nem híve az ilyen típusú fogadásoknak, neki bátran ajánljuk partneroldalunkat, a Logibet.com-ot, ahol viszont csak single tippekkel találkozhat.