Férfi kézi-vb 2019

A magyarok és a katariak meccsére fogadunk - napi tippek a vb-re

A férfi kézilabda-vb alatt két fanatikus szerkesztőnk, - Tomihmv és mr. blonde - arra vállalkoznak, hogy megközelítőleg minden napra összeállítanak egy szelvényt.

Magyarország - Angola
Tipp: Angola +11,5
Odds: 1.37 @ Unibet

Nehéz pozitívumokat találni a magyar válogatott argentinok elleni meccséről. Taktikailag nagyon csúnyán alulmaradtunk, a védekezésünk egyáltalán nem állt össze, támadásban pedig nagyon egysíkú volt a játék, ráadásul rengeteg technikai hiba is becsúszott a játékba. Örülhetünk az egy pontnak - és ezt nem mi, hanem a játékosok mondták.

Angola a vb eddigi legnagyobb szenzációját okozva legyőzte Katart, méghozzá egy utolsó másodperces indításgóllal.

Az oddsokból is látható, hogy ezzel együtt sem kérdés, hogy ki a meccs favoritja, de látva az első találkozó szenvedését, meggyűlhet a bajunk Angolával is.

A pluszos hendikepet azért is tartjuk jó választásnak, mert egy forgatókönyv esetében is megállhat, ahol lesimázzuk az afrikaiakat. Ha nem lesz gond a meccsel, biztosan többet pihen az első sorunk, a padról beszállók pedig nem képviselik ugyanazt a minőséget.

Győzelmet várunk a magyar csapattól, de nem kiütést.

unibet

Katar - Egyiptom
Tipp: Katar +2,5
Odds: 1.46 @ Unibet

Óriási meglepetésre Katar kikapott a nyitófordulóban Angolától, ezzel pedig igen kellemetlen helyzetbe hozta saját magát. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Valero Rivera együttese az utolsó 15 másodperc előtt még előnyben volt, végül egészen drámai körülmények közt kapott ki az underdog afrikaiaktól.

Egyiptom egy svédek elleni vereséggel rajtolt, ami ugyan papírforma, de a játék képe alapján talán simább meccsre lehetett számítani.

A bukiknál elég komoly esélyesek a fáraók, ami némileg meglepő, hiszen Katar a honosításoknak köszönhetően kiemelkedik az arab régió csapatai közül.

Az Angola elleni meccs komoly tanulság lehet a gárdának - erről beszélt a spanyol szövetségi kapitány is - így szerintünk ezúttal egy sokkal koncentráltabb Katart láthatunk majd. Igazi ki-ki meccsre van kilátás, mi szoros eredményt várunk, így a "hazaiak" pluszos hendikepje a választásunk.

hatharom.com
Magyarország - Angola Angola +11,5
Katar - Egyiptom Katar +2,5
2.00 @    

Fogadási határidő: vasárnap, 15:30