Hűségrendszer

Idén is Mikronnal jutalmazzuk olvasóink hűségét!

Partnerünk évértékelőjében kitért az elmúlt hónapok tapasztalataira és a közeljövő terveire is.

November közepén vezettük be a Hatharom.com oldalán a Mikront, amelynek segítségével az olvasóink aktivitásukért kriptopénzt kaphatnak, melyet később akár pénzre is beválthatnak. Most ráadásul különösen megéri aktívnak lenni, hiszen vadiúj blogunkban kiemelten jutalmazzuk legjobb bloggereinket.

Partnerünk évértékelőjét és jövőbeli terveit változtatás nélkül tesszük közzé, az eredeti posztot pedig itt találjátok!

"Mozgalmas időszakon esett át a Mikron és csapata. Az év lezárultával itt az ideje, hogy összegezzük az eddigi munkánkat, reflektáljunk rá és felvázoljuk terveinket a 2019-es évre. Ez következik most.

  • Fejlesztettünk

Október utolsó napján a Bitcoin White Paper publikálásának tízéves évfordulóját ünnepelte a kriptovilág. A Mikron 8 fős csapata jelképesen erre a napra tűzte ki az éles hálózat indítását.

Összegyűltünk aznap a szűkös tárgyalóban és feszülten vártuk, hogy fejlesztőnk végre elindítsa az első tranzakciót azon a hálózaton, aminek fejlesztésével hónapokat töltöttünk. Bepötyögte az összeget, megnyomta a küldés gombot. Pár másodpercnyi feszült várakozás után a második tárcában felvillant a beérkezett összeg. Sikerült.

Azóta több mint két hónap telt el és mi egyre többet dolgoztunk azon, hogy a Mikron nagyközönség elé lépése is sikeres legyen. Ennek legfőbb követelménye az volt, hogy első partnereinknél beépítésre kerüljön a Mikron. A fejlesztők megfeszített munkájának hála ez maradéktalanul teljesült. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 30 000 aktív felhasználóhoz juttattuk el a Mikront, amivel a magyar piacon egyedülállót alkottunk.

  • Kiosztottunk

December hónapban 20 napra és egy extra szilveszteri napra megnyitottuk a kedvezményes mikron vásárlás lehetőségét. Több mint hetvenen vásároltak ebben az időszakban.

A partnerek és a vásárlók segítségével közel 4 millió mikront sikerült eddig kiosztanunk.

Konkrét összegben ez 8 ezer eurót, vagyis kb. 2,5 millió forintot jelent. A befolyt összegnek hála több erőforrást tudunk megmozgatni – legyen az fejlesztés, marketing, dizájn vagy menedzsment, ez pedig sokat segít abban, hogy gyorsabban elérjük a kitűzött céljainkat. Alapvetően viszont a Mikronnál továbbra is üzleti alapon, a közösséget aktívan bevonva, de saját tőkéből dolgozunk, amit a vásárlásokból befolyt összeg kiválóan kiegészít.

A terveink szerint a 300 milliós mikron készlet 57%-a, vagyis 171 millió darab mikron teljes egészében kiosztásra kerül. Ha az eltelt idő per kiosztott mennyiséget nézzük, jól állunk: ahogy egyre több partner csatlakozik a Mikronhoz, úgy fog még inkább gyorsulni a mikronok osztási sebessége. Az új évben azon dolgozunk majd, hogy ez is sikerrel járjon.

  • Kaptunk hideget…

Itt el is érkeztünk a nagyközönség elé lépés kevésbé napos oldalára: az értékesítés kapcsán a kriptopénzes közönség egy része éles kritikával illette a Mikron kommunikációját. Az aggályaik természetesen érthetőek voltak, hiszen a csalásokkal átitatott kriptovilágban gyanút kelt, ha a csapat tagjai nincsenek nevükön nevezve.

A Mikron berkein belül megegyeztünk, hogy a csapattagok külön-külön eldönthetik, hogy mennyire szeretnének a nyilvánosság elé lépni. Mivel a csapat elsősorban üzleti alapon működik és saját tőkéből finanszírozza magát, úgy gondoltuk, hogy mellőzhetjük a kriptovilág ezen bevett szokását. Ez pedig eléggé megosztó döntésnek bizonyult a közösség szemében. Tanultunk a leckéből és szeretnénk bizonyítani, hogy a jövőben jobban odafigyelünk a kriptopénzes közösségek igényeire is. Ezért bevezettünk egy 30 napos mikron visszafizetési lehetőséget is. Bárki, aki valaha vásárolt mikront, a visszafizetési igényét egy harminc napos periódusban, január 10-től február 10-ig tudja érvényesíteni. Erről a vásárlókat tájékoztattuk e-mailben.

  • … és meleget

A Mikron munkájába ugyanakkor több mint 20-an bekapcsolódtak már a közösségből. Volt, aki potenciális partnereket vonzott be. Volt, aki a népszerűsítéssel segített be. Volt, akit a fejlesztésbe is bevontunk. A Mikron 8 fős csapata: “core” fejlesztői, vezetői, dizájnerei, marketingesei és kreatívjai köszönik a közösség minden segítségét.

Köszönjük a konstruktív kritikai visszajelzéseket, ezek nagyon fontosak voltak számunkra. Köszönjük a sok tesztelést és a proaktív visszajelzéseket az első partnereknek. Nem utolsósorban köszönjük a közösségnek a segítségét a wallet fejlesztésében, tesztelésében, egy független blokklánc explorer készítésében, dizájn és marketing feladatokban és a kommunikáció finomhangolásában.

  • Okosodtunk

A visszajelzések alapján világossá vált számunkra is, hogy a Mikron alapötlete és felhasználási területe a jó irányba mutat. Leraktuk az alapjait egy egyedi terméknek, egy közép-európai régióra fókuszáló kriptopénz alapú hűségrendszernek és törzsvásárlói programnak.

Sok, kezdetben bizonytalan megoldásról derült ki, hogy jó elképzelés volt. Beigazolódott például, hogy jó ötlet volt az első partnereknél egy belső mikron egyenleget is létrehozni: a felhasználók ezzel bármikor kiutalhatják a partneroldalakon begyűjtött mikronokat a tárcájukba, ugyanakkor az első tapasztalatok szerint az emberek többsége inkább a kényelmet előtérbe helyezve a partnereknél kezeli a mikronjait.

A visszajelzésekből az is kiderült, hogy körültekintőbb kommunikációra van szükségünk. Egyrészt a Mikron termék kapcsán, másrészt a partneroldalakon folytatott kommunikáció kapcsán. A jövőben fokozottan figyelembe vesszük a Mikronnal összefonódó közösségek elvárásait, igényeit és igyekszünk velük egyetértésben továbblépni. Ez a közlemény is ennek szellemében született.
 

  • És terveztünk!

Az idei év legfontosabb célkitűzése, hogy megfelelő gazdát találjon az említett 171 millió darab mikron. Ezt a célt háromféleképpen tudjuk teljesíteni. Egyrészt a meglévő partnerekkel folytatjuk az együttműködést. Másrészt folytatjuk az új partnerek integrálását és a mikronnal való támogatását. Végül pedig a mikron érmék további értékesítésével szeretnénk, ha jó helyre kerülnének a kiosztott mikronok.

Szeretnél Te is hűségesebb ügyfeleket a vállalkozásodban? Jelentkezz és segítünk beindítani a Mikron alapú hűségprogramodat.

Egy új fázishoz érkezett tehát a Mikron, mostantól a szabad piacon kell helytállnia. Azért, hogy ez sikerüljön, minél több partnert szeretnénk meggyőzni arról, hogy a Mikron értéket hozhat a számára. Ezen is gőzerővel dolgozunk majd ebben az évben.

A termékfejlesztési és egyéb célokkal kapcsolatban a januári hónapban még pontosabb haditervet és célokat fogalmazunk meg a 2019-es évre. Egyelőre a listánkon ezek szerepelnek:

– A node futtatás jutalmazási rendszer elindítása január 10-én
– Az új partnerek számára részletes dokumentáció elkészítése az integráció megkönnyítésére
– A partnerek visszajelzései alapján a még gördülékenyebb integrációt elősegítő fejlesztések végrehajtása
– Mikron Explorer elkészítése
– Mobil kompatibilis wallet elkészítése
– Tőzsdei bevezetés

Szívesen hozzájárulnál a Mikron valamelyik fejlesztéséhez? Ne habozz és jelentkezz nálunk. Mikron jutalomért otthonról végezhető feladatok sora vár.

Mindössze 2 hónap telt el a Mikron éles hálózatának indulása és az első partnerek csatlakozása óta. Hosszú út áll még előttünk egy stabil, prosperáló Mikron ökoszisztéma megteremtéséig. Köszönjük még egyszer mindenkinek, aki valamilyen módon támogatta a munkánkat. Izgalmas 2019-nek nézünk elébe.

– A Mikron csapata –"

Aki a pénzvisszafizetési garancia részleteire kíváncsi, vessen egy pillantást az alábbi posztra: