Premier League

Ez lenne a hétvége legbiztosabb kombija? - tippek a PL-re

megosztom

A Liverpool és a Chelsea is olyan csapattal találkozik szombaton, amelyet magabiztosan le szokott győzni.

A Liverpool Brightonba látogat a hétvégén. - Fotó: Twitter

Brighton-Liverpool
Tipp: Liverpool
Odds: 1.25 @ bet365

Két vereséget követően látogat Brightonba a Liverpool, ahol Klopp együttese visszatérne a helyes útra. A Vörösök ugyanis előbb a Manchester Citytől kaptak ki a Premier League-ben, így négypontosra olvadt előnyük a bajnokságban, majd hétfőn - tartalékos felállásban - szenvedtek vereséget Wolverhamptonban, így elbúcsúztak az FA Kupától. Utóbbi zakónak köszönhetően az LFC-nek innentől kezdve már csak a PL-re és a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnia.

A BL még odébb van, így Kloppék minden idegszálukkal a bajnokságra fókuszálhatnak, főleg úgy, hogy zsinórban öt hozható, sőt, kötelező győzelem előtt állnak. Az első állomás Brighton, amely csapat ellen jól megy nekik, hiszen eddig mindig legyőzték őket, tavaly például 5-1-re nyertek az Amexben.

Ekkora kiütés ezúttal nem várható, hiszen a hazaiak sincsenek rossz passzban, ám véleményünk szerint a liverpooliak behúzzák a találkozót, főleg úgy, hogy a hétfői csapathoz képest minden sztár visszatér a kezdőbe.

[2782164] 2019-01-12 16:00:00 Brighton & Hove Albion - Liverpoolx;
bet365

Chelsea-Newcastle
Tipp: Chelsea
Odds:  1.22 @ bet365

A Liverpoolhoz hasonlóan a Chelsea is kötelező győzelem előtt áll, hiszen a negyedik helyen tanyázó fővárosi csapat a 15. Newcastle együttesét fogadja.

A felek közül ráadásul a hazaiak vannak jobb formában, hiszen leszámítva a Tottenham elleni Ligakupa vereséget, négyből három találkozót behúztak, s mindezen meccseken csak egy gólt kaptak, ráadásul a meghatározó játékosok tudják vállalni a játékot szombaton.

Ezzel szemben a Newcastle pocsék formában van, öt tétmeccs óta nyeretlen, gólt is mindössze kettőt lőtt, ráadásul Benítez csapatából akár hat fontos játékos is hiányozhat a Stamford Bridge-en. Mindezek mellett a Chelsea zsinórban a legutolsó hat hazai meccsét behúzta a Szarkák ellen, és ilyen előjelek után zsinórban a hetedik sem lenne meglepetés.

[2782167] 2019-01-12 18:30:00 Chelsea - Newcastle Unitedx;
hatharom.com
Brighton-Liverpool Liverpool
Chelsea-Newcastle Chelsea
1.53 @ bet365
Fogadási határidő: szombat, 16:00

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

megosztom