Angol foci

Gólözönt hozhat a Leeds rangadója

  • varin
megosztom

A listavezető, bajnokesélyes United a szintén feljutásról álmodozó Derbyt fogadja. Íme a tippünk.

1x2     
Leeds United Döntetlen Derby County
1.85 3.80 4.50

Nem akármilyen rangadóval veszi kezdetét a világ legerősebb másodosztályában a 27. forduló, hiszen az 1. helyezett Leeds United a 6. Derby Countyt látja vendégül. Noha Bielsa tanítványai remekül futballoznak ebben az évben, mi nem erőltetnénk a hazai győzelmet, hiszen még duplázni sem tudunk vele, viszont a gólokban lehet érték.

Vezeti bár a Championshipet és szinte biztos feljutónak is tekinthető a sárga-kék alakulat, de azért a forma nem az igazi. Az FA Kupától a QPR ellen búcsúztak Roofe-ék, míg a bajnokságban a Hull és a Nottingham ütötte meg a csapatot. Nem segíti Bielsa mester dolgát, hogy rengeteg hiányzója lesz a Derby ellen, így például az eltiltott Kalvin Phillips (26/0), illetve a sérült Stuart Dallas (15/1) és Liam Cooper (18/3) sem bevethetőek, márpedig mindannyian a védelem tagjai.

Az elmúlt hetekben nem is brillírozott a csapat hátsó sora, hiszen utolsó öt meccsüket 12 kapott góllal hozták le, ami egy támadó csapat ellen, mint a Derby, nem biztos, hogy a legjobb ómen.

[2791642] 2019-01-11 20:45:00 Leeds United - Derby Countyx;5

Különösen annak fényében, hogy a Countynál is inkább a támadósor vitézkedik jól, hiszen utolsó tíz meccsükön egy kivételével mindig lőttek gólt, összesen tizenötöt. Lampard mester fiai jó szájízzel érkezhetnek a mérkőzésre, hiszen múlt héten a Southampton ellen harcoltak ki újrajátszást úgy, hogy már kettővel is vezettek a Szentek a Pride Parkban.

Sérültek azonban a vendégeknél is bőségesen vannak, Scott Malone (13/1), Tom Lawrence (20/4) és Craig Forsyth (13/0) is maródi, illetve a hírek szerint többen kérdésesek még a keretben.

Egyik csapatnak sincs különösebben vesztenivalója, bármi lesz az eredmény, a Leeds marad feljutó helyen, a Derby pedig top6-os csapat lesz, így akár bátor támadójátékot is láthatunk az Elland Roadon.

Augusztusban a United egy laza négyest vágott a Pride-ban, tavaly pedig 2-2, illetve 1-2 lett az eredmény. Nem látunk sok okot arra, hogy az underre voksoljunk, ha mondjuk Roofe-nak vagy Harry Wilsonnak kijön a lépés, bőségesen láthatunk gólokat mindkét oldalról.

hatharom.com
2.5 gól felett
bet365 @1.72
[2791642] 2019-01-11 20:45:00 Leeds United - Derby Countyx;
megosztom