La Liga

Nagyot ugrott a Real Madrid hétvégi szorzója

Közel 20 százalékot emelkedett a Real Madrid hétvégéi szorzója a Betis ellen. Mire éri meg fogadni?

Elég jó mérkőzésen van túl a Real Madrid, amely szerda este 3-0-s győzelmet aratott a kupában a Leganes ellen. Santiago Solari a várakozásoknak megfelelően jó pár fiatalnak is lehetőséget adott a találkozón, akik éltek is a kihívással, Junior Vinícius és Lucas például góllal vette ki a részét a csapat győzelméből.

Fotó: Real Madrid facebook

Mint egy falat kenyér, úgy kellett a siker a királyiaknak, hiszen 2019-ben még nyeretlen volt a csapat, miután a Villarreal és a Sociedad ellen csak egy pontra futotta a bajnokságban.

Hétvégén újabb fontos meccs vár a madridiakra, hiszen vasárnap este Sevillában a Betis ellen meccselnek. A zöld-fehérek éppen a Real Madrid mögött helyezkednek el a tabellán és egy győzelemmel egy pontra megközelíthetnék a fővárosiakat, akik számára egy újabb zakó már nem igazán férhet bele.

[2844760] 2019-01-13 20:45:00 Real Betis - Real Madridx;5

A Real Madridnak elég jól ment az utóbbi években az andalúzok ellen, hiszen a Villamarinban utolsó két meccsén 11 (!) gólt szerzett és hat pontot gyűjtött. Ennek ellenére a fogadók nem igazán bíznak a blancókban, hiszen a heti pénzforgalom erősen megemelte a Real győzelmének szorzóját. Íme:

 

 

Az biztos, hogy a Betis remek szezont fut, hazai pályán pedig a Sevilla, a Bilbao, a Milan, a Celta, az Olimpiakosz és a Sociedad ellen is nyert vagy döntetlenezett.

Az is biztos, hogy Courtois kidőlésével tovább bővült a Real Madrid sérültlistája: Gareth Bale, Toni Kroos, Marco Asensio, Marcos Llorente és Mariano Díaz sincs bevethető állapotban.

Az viszont mindenképpen csökkenti a Betis esélyeit, hogy egy nappal kevesebb ideje lesz a felkészülésre, tekintve, hogy csütörtökön este a Sociedad ellen van kupamérkőzése. Aligha fogják könnyen venni a baszkok elleni rangadót, márpedig a keret mélysége korlátolt.

Jelenleg egy Real Madrid  -0.25-s ázsiai hendikepet közel 1.90-es szorzóval lehet pakolni a bukiknál, míg az 1X nagyjából 1.80-as szorzó körül mozog.

 

Szerinted mire érdemes fogadni?

 

 

 

 

[2844760] 2019-01-13 20:45:00 Real Betis - Real Madridx;