Nemzetközi foci

Megnyitottak az átigazolási piacok az Unibeten

megosztom

A következő egy hónapban tucatnyi játékos átigazolására tehetünk pénzt.

Európa átigazolás szezonja megkezdődött, innentől február elejéig folyamatosan csapatot cserélhetnek a különböző játékosok. Az     jóvoltából most is rengeteg játékos sorsára tehetünk pénzt, így érdemes lehet szemezgetni a futballisták közül.

Fotó: Twitter

A teljesség igénye nélkül, ott van például Álvaro Morata, akinek a hírek szerint az ügynöke már tárgyal a Chelsea-vel az esetleges klubváltásról. Noha a spanyol támadót hívta korábban az AC Milan, jelenleg úgy tűnik, a Sevilla lehet a befutó. Az andalúz gárda 1.75-ös szorzója nem hangzik rosszul.

Maurizio Sarri Moratát egykori támadójával, Gonzalo Higuaínnal pótolná, akinek a San Siróban nem ment úgy a góllövés, mint előtte Nápolyban vagy Torinóban. Triplapénzt kereshetünk, ha esetleg Pipíta mégis marad Itáliában.

Úgy tűnik, Kalidou Kolibaly nem lesz a Manchester United játékosa, hiszen 6-szoros pénzt fizetnének a klubváltásra, míg Christian Madridba szerződése 4.50-szeres pénzt érne.

Érdemes tehát körülnézni az Unibet kínálatában, hiszen tengernyi fogadási lehetőséget találunk, ha pedig éberen figyeljük az átigazolási pletykaözönt, akkor jó eséllyel meg is előzhetjük az irodákat egy-egy fogadás kapcsán.

unibet
megosztom