Sportfogadás

Hárommilliót kaszáltak a City 9-0-s kupasikerével

Guardiola fiai nem kegyelmeztek a Burton Albionnak és ezzel életre szóló élményt szereztek egy szigetországi fogadónak.

fotó: SportBible

Az angol ligakupa szerdai játéknapján ahogy mi is megjósoltuk, a Manchester City tükörsimán hozta a harmadosztályú Burton Albion elleni összecsapást. Összecsapásnak mondjuk kicsit erős hívni a találkozót, inkább csak egy óriási csapás volt, amit Guardiola fiai a kiscsapatra mértek és ha a VAR-bírók kicsit szőrös szívűbbek, akkor még 10 is lehetett volna a felek közt a lefújásnál.

Kattintás után tippelhetsz is!

Ez egy klasszikus példája volt a teljes dominanciának, amit jól mutat a 74%-26%-os labdabirtoklás és a 28-4-es kapura lövés is. Rekordot ugyan nem sikerült elérni a hatalmas gólkülönbséggel, de a City a legnagyobb különbségű sikert érte el az 1986-os Liverpool-Fulham Ligakupa-találkozó óta, akkor a Pool 10-0-val küldte haza a londoniakat. 

A fölényes diadalból a fogadók is bőven kivehették részüket, reméljük, olvasóink közül is sokan meglovagolták a hendikepes City-győzelmet, egy, a lefújás után a Twitteren napvilágot látott szelvényt azonban biztosan nem tud senki (na jó, nem biztos) überelni. 

A brit fogadó ugyanis hagyján, hogy megtippelte az első gól szerzőjét, de a pontos végeredményt is telibe trafálta -

De Bruyne nyitógóljának és a 9-0-s végeredménynek az elegyítésével 376-os oddsot generált és 7700 forintból durván  2.9 milliót kaszált!

Szép munka, meg kell hagyni.

 

[2949342] 2019-01-09 20:45:00 Manchester City - Burton Albionx;