Férfi kézi-vb 2019

2.70-ért fogadunk a legjobb magyar gólszerzőre

Lékai, Bodó, Balogh és Bánhidi közül kerülhet ki a befutó, átnyálazva a statisztikákat nem a bukik favoritjára tippelnénk.

Pénteken Argentína ellen megkezdi szereplését a német-dán közös rendezésű világbajnokságon a magyar kézilabda-válogatott.

A mieink a D-csoportban Svédország, Egyiptom, Katar, Angola és Argentína ellen játszanak majd, a csoportból pedig az első három helyen végző együttes jut tovább a középdöntőbe.

Az esélyek és az erőviszonyok alapján ez az akadály nem jelenthet gondot a magyar csapatnak, hiszen papíron csak az Eb-2. svédek képviselnek nagyobb játékerőt.

Lékai Máté az Eb után a vb-n is húzhatja a magyar csapatot

Az Unibet jóvoltából köthetünk fogadásokat arra vonatkozóan, hogy melyik játékosunk lesz a legeredményesebb gólszerző a világbajnokságon.

A bukméker szorzói alapján a szegedi Balogh Zsolt a legnagyobb favorit erre a címre, a tar frizurájú átlövőre 2.50-es szorzót kínál az iroda.

Tippeld végig a kézi-vb meccseit és nyerd meg a 100 EUR-s fődíjat!

A második helyen az első számú irányítónkat, Lékai Mátét találjuk, majd újra két szegedi, Bodó Richárd és Bánhidi Bence következik. Utóbbi két játékosra már nagyon komoly szorzót kapunk.

A legutóbbi nagy tornán, a 2018-as Eb-n Lékai (18), Balogh (13), Bodó (9) volt a sorrend.

2018-ban összesen tizenegy mérkőzésen lépett pályára a magyar válogatott, 2019-ben pedig volt a dánok elleni duplázás, így az elmúlt 12 hónapban 13 találkozója volt a csapatnak. Ezen találkozók mindegyikén ott voltak a favorit játékosok, a jegyzőkönyvek alapján pedig összegyűjtöttük, hogy milyen gólszámokat produkáltak ők. Íme:

  • Lékai Máté - 61 gól
  • Balogh Zsolt - 51 gól
  • Bodó Richárd - 41 gól
  • Bánhidi Bence - 37 gól

Vagyis a Veszprém játékmestere kiemelkedik a góljaival és a dánok elleni két felkészülési mérkőzés alapján továbbra is a számíthatunk arra, hogy ő lesz az egyik húzóemberünk. A kiválóan cselező játékos a gyengébb válogatottak ellen különösen élhet majd, így nem kizárt, hogy a csoportkör során megszórja magát és például Balogh Zsolthoz képest szerintünk több percet is tölt majd a pályán. Hasonló a helyzet Bodó Richárddal is, aki Iman Jamalival osztozhat a játékidőn, míg a beállós Bánhidi Bencére támadásban elég sok szerep hárulhat majd. A fiatal beálló termeténél fogva az első csoportkörben szintén fickándozhat, de tőle azért erős lenne egy 5-6 gólos meccs/átlag ezen a vb-n. Összességében szerintünk Lékai Máté megérhet egy próbát, hiszen a közel háromszoros szorzóban mindenképpen van fantázia.
 

  • Lékai Máté szerzi a legtöbb magyar gólt@2.70    


Arra kevés esélyt látunk, hogy nem a fenti négy játékos közül kerül ki a legeredményesebb magyar gólszerző, de 10-szeres oddson aki gondolja, egy kisebb összeggel megjátszhatja ennek ellentettjét is.

 

Mit gondoltok, ki lesz a befutó?

 

unibet