Tippjáték

Tippeld végig velünk a férfi kézi-vb-t és nyerj sportfogadótőkét!

Csütörtökön elrajtol a 2019-es világverseny, amelyen hazánk válogatottja is érdekelt. Teszteld tudásodat 1X2-es játékunkkal és nyerj nyerj bónuszt Unibet-számládra.

Legújabb tippjátékunkkal a kézilabda szerelmeseit illetve a magyar érdekeltségű csapatsportok hű követőit szólítjuk meg. A tornát a hatharom.com szakértői is végigkísérik, és napi szintű elemzésekkel jelentkeznek majd.

A világbajnokságon a magyar válogatott sorrendben Argentínával, Angolával, Katarral, Egyiptommal és az Európa-bajnoki ezüstérmes Svédországgal találkozik.

A világbajnokság győztese kijut a 2020-as, tokiói olimpiára, a 2-7. helyezettek részt vehetnek az olimpiai selejtezőtornákon 2020 tavaszán.

Na, de nem is húzzuk tovább az idegeket, íme a játék:

Kattints a képre és indulhat a játék!

 

A férfi kézilabda vb-tippjáték összdíjazása 300 EUR az Unibet jóvoltából. A nyeremény bezsebeléséhez nem kell mást tenned, mint az első kilenc hely egyikén végezni és teljesíteni az alábbi feltételeket!

 

 • ha még nincs számlád, 2019 január 27. 23:59-ig regisztrálj az     -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be    -számládra a játék ideje alatt legalább egyszer!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • az Unibetre már regisztrált felhasználók is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben  elküldték az azonosítójukat az alábbi formon, befizettek a számlájukra a játék ideje alatt, és az elmúlt három hónapban nem részesültek Unibet-bónusz jóváírásban!
141
A játék menete és részvételi feltételei
Tippelj a Hatham.com-on a férfi-kézilabda-vb meccseire január 10. és január 27. között!
 
Az a felhasználó nyerhet, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett az összesített (nem a fordulónkénti) rangsor első tíz helyének egyikén végez.
 
Kvalifikáló fogadási típus: Végeredmény (ezúttal csak a teljes játékidő eredményeire lehet tippelni, tehát az esetleges hosszabbítást nem vesszük figyelembe)
 
A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap.
 
A játékban hatharom.com-regisztrációval lehet részt venni, amelyet a tippelés megkezdése előtt könnyedén létre lehet hozni az oldal jobb felső sarkában található BEJELENTKEZÉS/REGISZTRÁCIÓ felületre kattintva.
 
A sűrű program miatt játékunkban nem fog szerepelni az összes mérkőzés, hanem szerkesztőink által választottakra lehet majd tippelni. Az aktuális meccsek, tehát a játék új fordulói legkésőbb az adott napon reggel 9 óráig kerülnek majd ki.
 
A cél minél több pontot összegyűjteni a férfi kézilabda-vb mérkőzéseire leadott tippekkel.
 

A 300 eurós összdíjazás a játék végén az összesített rangsor első 9 helyezettje között oszlik szét az alábbiak szerint*!

 

A díjazás a kvalifikáló játékosok Unibet-számláján bónusz formájában kerül jóváírásra.

 

FONTOS! Azok a játékosok, akik az utóbbi három hónapban kaptak Unibeten bónusz jóváírást, a fogadóiroda feltételei alapján sajnos ezúttal nem kvalifikálhatnak a nyereményekre.

 

Díjazás:

I. 100 EUR
II. 50 EUR
III.30 EUR
IV.-IX. 20 EUR
X. Hatharom.com póló

 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell    -számlával, annak azonosítóját elküldöd nekünk, és a játék ideje alatt legalább egyszer befizettél a számládra. A további részleteket ide kattintva olvashatod!
 
Egy felhasználó csak egy hatharom.com-regisztrációval adhat le tippeket. Amennyiben ezt a szabályt megszegi, a felhasználók kizárásra kerülnek.
 
*Az első öt helyezett közül aki nem teljesíti a jóváíráshoz szükséges feltételeket, nem lesz jogosult a nyereményre. A jóváírást az arra jogosult nyertesek garantáltan megkapják, az összesített rangsor első öt helyezettjén kívül más nem kaphat nyereményt.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 forint kezdőbónuszt!