NFL

Bradyék győzelme necces, Breesékre sétagalopp vár?

megosztom

Kialakultak az NFL rájátszásában a konferencia-elődöntők párharcai, lássuk kik és hány ponttal favoritok.

A mögöttünk hagyott hétvégén lezajlott az NFL rájátszásának első fordulója, vagyis pont került a Wild Card ütközetek végére. A vártnál talán kevésbé voltak izgalmasak a meccsek. Az AFC-ben az Indianapolis könnyed győzelmet aratott Houstonban, míg a Los Angeles Chargers a Baltimore-t intézte el. Az NFC-s meccsek valamivel több izgalmat szolgáltattak, a Dallas 2 ponttal verte a Seattle-t, míg a regnáló bajnok Philadelphia 1 ponttal bizonyult jobbnak a Chicagónál, igaz, szó szerint rezgett a címvédő léce, hiszen a Macik győzelemért rúgott mezőnygólja dupla kapufa után vágódott kifelé. 

A négy továbbjutóval kialakultak a konferencia-elődöntők párosításai. Az AFC-ben a Chargers New Englandbe utazik, míg a Kansas City a Colts gárdáját látja vendégül. Az NFC-ben az Eaglest kapta a New Orleans, míg a Los Angeles Rams a Dallasszal néz majd farkasszemet. 

Vegasban természetesen már ki is dobták az oddsokat. Minden párharcnál a hazaiak a favoritok. A négy meccs közül Tom Bradyék továbbjutása a legneccesebb, hiszen csak -4.5 pontos favoritok. Ilyen tekintetben Drew Breesék győzelme a leginkább borítékolható, ugyanis több, mint 1 TD-vel jobbnak gondolják a Saints csapatát a címvédőnél.

Íme a    oddsai a konferencia-elődöntőkre: 

A hétvégén egy-egy cikkben részletesen is foglalkozunk majd az esélyekkel.

megosztom