Angol foci

Dupláznánk a Liverpool kupameccsével

  • ivan
megosztom

Három hete a bajnokságban simán nyert itt a Liverpool, ám ezúttal Klopp tartalékolhat.

Múlt héten megszakadt a Liverpool fantasztikus sorozata és a Manchesterben elszenvedett 2-1-es vereség után már nincsen veretlen alakulat a Premier League-ben. A Vörösök még így is négy pont előnnyel vezetik a tabellát, de nem kérdés, hogy hatalmas csata vár még rájuk az aranyért.

1x2     
Wolverhampton Döntetlen Liverpool
4.20 4.00 1.90

A hétfői FA Kupa-találkozón az a Wolverhampton lesz a Liverpool ellenfele, amelyet december 21-én ugyanebben a felállásban 2-0-ra legyőzött.

Azon a meccsen 1.55-öt fizetett a vendégsiker, míg most ez a szám 1.85-1.90 körül mozog. Az okok elég egyértelműek, ezúttal egy kupameccsről beszélünk, a Liverpool ráadásul biztosan rotálni fog.

Erről maga Jürgen Klopp beszélt a meccset felvezető sajtótájékoztatón, a német menedzser a sűrű program miatt kötelezőnek nevezte a csapat felforgatását.

Pontos infókkal azonban nem szolgált, így biztosra majd csak a hivatalos összeállításokat követően mehetünk, mindenesetre arra vajmi kevés esély mutatkozik, hogy Salah, Firmino vagy Alisson pályára kerüljön.

A logikus döntések között ott szerepelhet majd Naby Keita, Fabinho, Xherdan Shaqiri, Adam Lallana és Daniel Sturridge pályára küldése is, vagyis gyengének semmiképpen nem saccolható a leendő kezdőcsapat.

A Wolverhampton egyáltalán nem örvend kirobbanó formának a bajnokságban, de helyzete több, mint stabil, így a hazai oldalon kevesebb változtatásra számolhatunk. Veszítenivaló nincsen, a hazai közönség előtt pedig kötelező a hajtás. 

A Farkasok ráadásul tavaly januárban Liverpoolban 2-1-re nyerni tudtak az FA Kupában.

Mire érdemes fogadni?

Ahogy fentebb is írtuk, az 1.90-es szorzó már egy tartalékosabb Liverpoollal számolt, de nagy kérdés, hogy mennyire jól lőtték be az esélyeket a bukmékerek. Klopp nyilván szeretne egy jó reakciót látni a csapatától a manchesteri vereséget követően, ugyanakkor 4-5 alapember nélkül azért ez egy más Liverpool lehet. 

bet365

A végeredményre emiatt nem is biztos, hogy megéri fogadni, ahhoz szükség lenne a felállásokra, így ezt a fajta fogadást inkább élőben érdemes művelni ezen a meccsen.

Amivel viszont megpróbálkozhatunk már most is, az a lapok számára kínált overes tipp. A Bet365-nél 3,5-nél húzták meg a határt, a négy kártyára pedig kereken kettes szorzót fizetnek.  A meccset egy viszonylag rutintalan bíró, Paul Tierney vezeti majd, ami szintén kedvezhet a tippnek.

Van itt tehát egy angol kupameccs, ahol adott egy motivált hazai kiscsapat és egy bizonyítani akaró játékosokkal felálló Liverpool, ebből pedig simán kisülhet egy adok-kapok is.

 

  • Lapok száma 3.5 felett@2.00    

 

[2942398] 2019-01-07 20:45:00 Wolverhampton Wanderers - Liverpoolx;
megosztom