Spanyol foci

Merünk nagyot álmodni a nap rangadója kapcsán

  • varin
megosztom

Ha a Sevilla és az Atlético találkoznak, általában gólokból és lapokból is rengeteget láthatunk.

Sok-sok városi rivalizálás színesíti a spanyol futballt, ám ha a nem lokális derbiket kell számba vegyük, akkor talán még a Barcelona-Real Madrid mérkőzés felfokozott hangulatát és paprikás légkörét is felülmúlja a két legnagyobb trónkövetelő randevúja. A Sevilla és az Atlético Madrid eddig remek szezont fut, hiszen a bajnokság feléhez közeledve a dobogón állnak, a tét pedig most is óriási.

Fotó: Laacib Sports

Hogy ki nyeri a mérkőzést, azt szinte lehetetlen megtippelni. A Marid sok döntetlennel tarkítva bár, de szeptember 1-je óta őrzi veretlenségét, míg Sevillában szeptember 16-a óta csak egy Barcelona elleni zakó miatt kesereghetnek. No, meg az elpuskázott lehetőségek miatt, ugyanis az andalúz gárda olyan csapatok ellen is pontokat hullajtott, mint a Leganes, az Alaves, a Valencia és a Sociedad.

Két pont a különbség a tabellán a csapatok között, így egy esetleges hazai sikerrel előzhetne a Sevilla, ami persze még tovább növelheti a hazaiak motivációját.

No, de ne is ragadjunk le a győztes megjósolásánál, a szinte teljesen kiegyenlített oddsok azt mutatják, itt bármi megtörténhet és annak ellenkezője is!

A lapoknál viszont hatalmas értéket találhatunk, hiszen arra az odds, hogy mindkét csapat kap legalább három lapot, 2.75-ös szorzót kapunk. Márpedig olyan, hogy ez a tipp bukott volna, igen régen esett meg, hiszen

úgy hoztak le zsinórban tíz bajnokit 8,2-es lapátlaggal, hogy minden esetben mindkét fél kapott legalább három sárgát.

A játékvezető Mateu Lahoz lesz, aki a rangadókon szeret sok lapot felmutatni, így az ő neve is érv lehet a lapok mellett. A bukik által meghúzott 6,5-ös határ helyett mi inkább maradnánk a 3-3 lapnál, az ugyanis kevéssé valószínű, hogy úgy lesz hét kártya, hogy közben az egyik fél nem éri el a hármat.

hatharom.com
Bet Builder: Sevilla 2 lap felett + Atlético 2 lap felett
bet365 @2.75
[2844748] 2019-01-06 16:15:00 Sevilla - Atlético Madridx;
megosztom