Darts

Két walesi dartsos meccséből profitálnánk

  • Cesc18
megosztom

A 2019-es BDO világbajnokság második játéknapján Wayne Warren és Mark Layton meccsére néztünk ki egy 1.83-as tippet.

Szombaton kezdetét vette a 2019-es BDO világbajnokság és rögtön két kiemelttől búcsút is vettünk. A hölgyeknél kiesett a topfavoritnak tartott Lisa Ashton, míg az uraknál a walesi legenda, Martin Phillips hasalt el. Maradt még azonban esélyes dartsosuk a walesieknek, például érdemes lesz odafigyelni a vasárnapi zárómeccsen színpadra álló Wayne Warrenre. 

Warren a tavalyi vb-n két skalpot is szerzett. - Fotó: BDO

Az 56 éves játékos tavaly világranglista 24.-ként a legjobb nyolcig jutott, méghozzá úgy, hogy Wesley Harms és Williem Mandigers személyében két top 10-es dartsost búcsúztatott, majd a negyeddöntőben döntő szettre kényszerítette a későbbi döntős Mark McGeeneyt is. Warren pályafutásának ez jó kis lökést adott és a 2018-as szezonban már a rangos versenyeken is jó eredményeket tudott szállítani. Ennek köszönhetően ezt a világbajnokságot mát 12. kiemeltként várja. 

Az első körben honfitársa, Mark Layton lesz az ellenfele, aki 61 évesen debütál Lakeside-ban. Az idősebb walesi 2011 óta folyamatosan próbálkozott a világbajnoki selejtezőkben, de soha nem tudta kvalifikálni magát. Az előző idényben viszont több versenyre is ellátogatott, ahol egész jól gyűjtögette a pontokat, így ranglistáról éppen becsusszant a főtáblára.

A két walesi közül nem kérdés, hogy Warren tart előrébb és benne van a nagyobb potenciál. A tavalyi világbajnokságon láthattuk, hogy képes masszívan 90 feletti átlagot dobni. Ha kihozza magából, amit tud, akkor aligha lesz ez egy kiélezett meccs. Laytonnak már az is óriási szó, hogy 61 évesen tábla elé állhat Lakeside-ban. 

Wayne Warren-Mark Layton
hatharom.com
Szett hendikep - Warren -1.5
1.83@    
Fogadási határidő: 23:00
bet365
megosztom