Sportműsor

Néznéd a Realt, a Barcát vagy a Chelsea-t? - így nem maradsz le a hétvége legjobb meccseiről

megosztom

Szinte minden rangos eseményt kizárólag streamen nézhetsz meg Európa futballpályáiról.

Foci

Csonka futballhétvége vár ránk Európában, hiszen a német és az olasz élvonal jól megérdemelt pihenőjét tölti, míg Angliában az FA Kupa következő fordulóját rendezik meg. Persze a világ legrangosabb kupasorozata és a La Liga mérkőzései így is bőségesen adnak néznivalót az előttünk álló napokra.

Mivel az FA Kupát egyetlen csatorna sem közvetíti hazánkban, javasoljuk a     vagy az     streamjeit, ahol minden mérkőzést végigkövethettek. Márpedig lesznek érdekes találkozók, hiszen a Blackpool-Arsenal, a Chelsea-Nottingham vagy éppen a Manchester City-Rotherham paprikás 90 percet ígér. Aki tehát nem akar lemaradni ezekről a mérkőzésekről, érdemes regisztrálnia valamelyik fenti online irodába.

Hispániában egész vasárnap spanyol foci vár ránk, hiszen rangadót játszik az Atlético Madrid, a Real Madrid és idegenbe látogat a Barcelona is. Ám mivel ezeket a mérkőzéseket is a hazánkban igen nehezen fogható Spíler 2 adja, még inkább jó ötlet lehet most megnyitni online számlánkat valamelyik bukinál.

  • FA Kupa - Szombat + vasárnap,    
  • Sevilla-Atlético Madrid - Vasárnap 16:15, Spíler 2
  • Real Madrid-Real Sociedad - Vasárnap 18:30, Spíler 2
  • Getafe-Barcelona - Vasárnap 20:45, Spíler 2NFL - Rájátszás

Hétvégén elrajtol az NFL rájátszása, méghozzá hagyományosan a Wild Card mérkőzésekkel. Szombaton a nyitómeccsen a Houston és az Indianapolis feszül egymásnak, majd a déli riválisok csatáját a Dallas és a Seattle összecsapása követi. Vasárnap a Baltimore és a Los Angeles mérkőzésével kezdünk, majd a Wild Card kört a Chicago és a bajnoki címvédő Philadelphia randevúja zárja. Négy kiváló meccs, oldalunk pedig mindkét napra egy-egy kombi szelvénnyel jelentkezik majd - az alapszakaszt 20% feletti ROI-val abszolváltuk. Egy tippjátékot is indítunk a Playoff-ra, melyben Aaron Hernandez-könyvet, TD Magazint és Logibet Super Tipster előfizetést lehet nyerni.

  • Houston Texans-Indianapolis Colts - Szombat 22:30, Sport 2
  • Dallas Cowboys-Seattle Seahawks - Vasárnap 02:00, Sport 2
  • Baltimore Ravens-Los Angeles Chargers - Vasárnap 19:00, Sport 2
  • Chicago Bears-Philadelphia Eagles - Vasárnap 22:30, Sport 2


Kattints és játssz velünk!


Darts - BDO világbajnokság

Alig néhány napja ért véget a PDC világbajnoksága, ám hétvégén máris rajtol a másik szervezet, a BDO világbajnoksága. A Sport TV révén végig követhetjük majd a tornát. Szombaton és vasárnap egyaránt 14 órától kezdődik a napi program és bizony már az első napokban igen komoly sztárok lépnek tábla elé. 

  • Szombat - 1. játéknap - Sport 2 14:00, Sport 1 20:00
  • Vasárnap - 2. játéknap - Sport 1 14:00, 20:00

 

Ti melyik meccset vagy eseményt várjátok a legjobban és mire terveztek fogadni?
megosztom