La Liga

Rangadóval kezdi az évet a Real Madrid

  • ivan
megosztom

A királyi gárda a Villarreal otthonába vizitál, az El Madrigalban 2015 óta mindig kapott legalább egy gólt.

Folytatódik a spanyol bajnokság, csütörtök este pedig rögtön egy igazi csemegével várja a szurkolókat, hiszen a Real Madrid a Villarreal vendége lesz. Az oddsok alapján a fővárosiaknak áll a zászló, ám a Sárga Tengeralattjáró ellen nem lesz könnyű dolguk.

1x2     
Villarreal Döntetlen Real Madrid
4.33 4.00 1.75

Már csak azért sem, mert az El Madrigalban megizzadt az elmúlt években, utolsó három itteni kirándulásában csupán egyet tudott megnyerni, legutóbb májusban 2-2-re végeztek a csapatok.

A formákat perpillanat nehéz belőni, hiszen a szünet miatt három hete játszottak utoljára bajnokit, a Real Madrid viszont az ünnepek előtt még behúzott egy klubvilágbajnoki címet. 

Ezek alapján tehát a hazaiak lehetnek fittebbek, de ez aligha olyan mértékű különbség, ami befolyásolhatja a végkimenetelt.

Az közös a két együttesben, hogy egyik oldalon sem lehetnek elégedettek a bajnoki szezonnal. A Villarreal óriási meglepetésre jelenleg kieső helyen tanyázik, míg a Real a negyedi, hátránya az éllovas Barcával szemben pedig nyolc egység.

[2844743] 2019-01-03 21:30:00 Villarreal - Real Madridx

Ami az összeállításokat illeti, hazai oldalon Mario Gaspar és Bruno Soriano hiánya jelenthet hátrányt, míg a vendégeknél Marco Asensio sérülése okozhat némi kellemetlenséget a szakmai stábnak.Ezzel együtt a Real Madrid közel legjobb felállásával léphet pályára, elöl a Bale-Benzema-Vazquez trióval.

A Villarrealnál Luis Garcia az új edző, a téli szünet pedig lehetőséget biztosított számára, hogy rendezze a sorokat. Az tiszta sor, hogy nem a Real Madrid ellen kell kivívni a biztos bennmaradást, de az év első meccsén nyilván extramotivált lesz a gárda.

Ezzel együtt - a Real Madrid várható összeállítását is figyelembe véve - nem biztos, hogy összejön egy bravúr, hiszen az idei szezonban messze elmarad a Villarreal teljesítménye az elmúlt években megszokottaktól.

A nehéz helyszín ellenére jó esélyt látunk egy vendég sikerre, ugyanakkor a helyzetkihasználáson nagyon sok múlhat majd. A Villarrealnak nincs mit veszítenie, őszinte és jó meccset várunk.

 

  • Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett@1.90    
[2844743] 2019-01-03 21:30:00 Villarreal - Real Madridx;
megosztom