Tenisz

Az over lehet a nyerő Berdych meccsén

  • Cesc18
megosztom

Kiélezett ütközetnek ígérkezik Tomas Berdych és Pierre-Hugues Herbert negyeddöntője Dohában.

Szerdán kialakultak a negyeddöntős párosítások Dohában, sajnos Fucsovics Mártonnak nem jött össze a bravúr Novak Djokovics ellen, így a magyar nélkül folytatódik a viadal. Csütörtökön a négy negyeddöntő közül Tomas Berdych és Pierre-Hugues Herbert összecsapása ígéri az egyik legkiélezettebb meccset. 

Berdych 2018-as szezonja júniusban véget ért. - Fotó: ATP

Berdych a hátproblémái miatt bő félévet volt kénytelen kihagyni, aminek köszönhetően a világranglistán egészen a 71. helyig csúszott hátra. Szokatlan pozíció ez a cseh legendának, hiszen legutóbb 2004-ben, a karrierje elején rangsorolták ennyire hátul. 

Olyan kihívás előtt állok, amit korábban a karrierem során nem tapasztaltam meg. Így 15, 16 szezon után ez egy új helyzet, így nagyon várom, izgalmas időszaknak ígérkezik. 

- nyilatkozta Berdych a szezon kezdete előtt. 

Nagyon pozitív a cseh hozzáállása, ami az első két meccsén is meglátszódott. Két nagyszerű győzelemmel tért vissza. Az elő körben 6-4, 7-6-ra verte Philipp Kohlschreibert, majd 4-6, 6-3, 7-5-re múlta felül Fernando Verdascót. 

Egyik sem volt könnyű győzelem Berdych-nek és várhatóan hasonlóan nagy küzdésre lesz szüksége Herbert ellen is, akinek ugyancsak jól indult a 2019-es év. A francia az első kanyarban a 2. kiemelt Dominic Thiem skalpját gyűjtötte be, majd döntő szett tie-breakben nyerte meg a Maximilian Marterer elleni szervacsatát. 

Játékban Berdych tűnik az erősebbnek, de Herbert igen komoly önbizalommal állhat majd oda adogatni, hiszen még nem veszítette el a szerváját a tornán. 

Nem arra mutatnak a jelek, hogy ez bármelyikük részéről egy egyszerű menet lesz, szóval mi az over irányába megyünk el. A legtöbb iroda 23.5-nél húzta meg az over/under határt, viszont a Pinnacle-nél az over 22.5-re is elég baráti szorzót kapunk. Érdemes erre tenni a téteket, mert így még egy 6-4, 7-6-tal is zöldül a tipp. 

Tomas Berdych-Pierre-Hugues Herbert
hatharom.com
Játékok száma - 22.5 felett
1.81 @    
Fogadási határidő: csütörtök, 16:30
pinnacle
megosztom