Premier League

Spéci tippel nyernénk a két United csatáján

  • ivan
megosztom

Rövid idő leforgása alatt a negyedik győzelmére készül a Manchester United, amely ezúttal Newcastle-be látogat.

Egyelőre mesébe illő a norvég Ole Gunnar Solskjaer manchesteri edzősködése, hiszen az egykori támadó vezetésével teljesen kivirultak a Vörös Ördögök. Három bajnoki, három győzelem, 12 rúgott gól a mérleg, ami akkor is megsüvegelendő, ha az ellenfelek nem éppen az élcsapatok közül kerültek ki.

Szerda este már egy izgalmasabb meccs elé néz a MU, hiszen Newcastle-be látogat. Bár a Szarkák ebben a szezonban sem váltják meg a világot, azért ez a párosítás komoly presztízzsel bír, a manchesteriek pedig 2015 óta nem is tudtak ebben a felállásban meccset nyerni.

Ami a Manchester összeállítását illeti, Solskjaer ezúttal kénytelen lemondani a Bournemouth ellen kiállított Eric Bailly szolgálatairól, Rojo, Smalling és McTominay pedig továbbra is sérült. Szintén nincs 100 százalékos állapotban Marcus Rashford és Alexis Sánchez sem, de mindketten ott vannak a meccskeretben.

Az elmúlt három meccshez képest túl sok változás nem várunk Solskjaertól, Rashford helyett ezúttal Lukaku kezdhet, Lingard helyett pedig Juan Mata kerülhet a kezdőbe.

[2782161] 2019-01-02 21:00:00 Newcastle United - Manchester Unitedx

A Newcastle az idei szezonban saját stadionjában kikapott már az Arsenaltól (1-2), a Tottenhamtől (1-2) és a Chelsea-től (1-2) is, december 26-án pedig egy négyest kapott Liverpoolban.

Ezek alapján kijelenthető, hogy a topcsapatok ellen nem sok vizet zavarnak Benítez fiai, márpedig jelenlegi formáját tekintve a MU-t is lehet a nagyok közé sorolni.

 

Mire érdemes fogadni?

Akárcsak néhány nappal ezelőtt, most is inkább a Manchester felé húznánk. A győztesre kínált szorzók piacán elég komoly esés volt már, hiszen az 1.80 körüli értéktől mostanra 1.60-as átlagszorzó körülre esett.

Érdemes lehet kivárni a meccset élőzésre is, pre-match betként viszont egy gólokkal megtoldott végeredmény fogadás is játszhat.

Amin megakadt még a szemünk, az a csapat kapura tartó lövések száma. A MU a norvég mester irányítása alatt meccsenként 14,5-ös átlagot produkál, amiből 9 eltalálja a kaput. A sima lövések számára maradt is a 14.5-ös line, a kaput eltaláló lövések piacán viszont 5,5 a határ. 

Viszont ez a Newcastle ellen is beeshet, hiszen Benítezék inkább a védekezésre figyelhetnek jobban, a Pogba vezette középpálya pedig durrogtathat ezúttal is - ráadásul ennek a tippnek az átlaga az utolsó öt meccsükön kereken 7 volt a MU esetében.

És ha már a francia, Pogba az elmúlt két meccsen négy gólt szerzett, ehhez képest a közel háromszoros oddsa egy gólra nem is rossz befektetés.
 

  • Kapura tartó lövések - MU 5.5 felett@1.90  
     
  • Paul Pogba gólt szerez@2.75    

 

[2782161] 2019-01-02 21:00:00 Newcastle United - Manchester Unitedx;
bet365
267610

 

megosztom