Női kézi NB I

Nem okozhat gondot a Győrnek a Fradi legyőzése?

megosztom

Csúcsrangadóval indul az újév avagy jön a Győr - Fradi meccs a női NB I-ben.

A szokásoknak megfelelően nem sokkal szilveszter után fordulót rendeznek a női kézilabda NB I-ben, és bizony ezúttal a sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy csúcsrangadóval rajtol az új esztendő. A Győr és a Fradi találkozóján egyértelműek az esélyek, ahogy az látható a bukik szorzóiból is.

1x2      
Győri ETO Döntetlen Ferencváros
1.19 11.50 6.75

A két csapat bő másfél hónapos pihenő után lép majd ismét pályára. A pihenőt azért ne vegyük komolyan, hiszen decemberben Eb-t rendeztek és bizony mindkét csapat jó pár játékost adott a kontinenstornára.

Nagyjából egy hete készülnek együtt a csapatok a tavaszra, így a csúcsformát ezúttal egyik oldaltól sem lehet elvárni.

Ezzel együtt a meccs esélyese természetesen a címvédő Győri ETO, amelynek sikerére 1.19-es oddsot kínál az Unibet. Danyi Gábor együttese 100 százalékos teljesítménnyel büszkélkedhet a most futó idényben és nehéz elképzelni, hogy ez a széria most törne meg.

Merthogy a Fradinál komoly gondok akadnak a védelemmel, miután Danick Snelder, Djurdjina Malovics és Hornyák Dóra sem áll Elek Gábor vezetőedző rendelkezésére. A védelem alapemberei közül csak Mészáros Rea maradt "állva", őt a télen igazolt Horváth Dóra segítheti, azonban pár nap közös munka után még nem várható el, hogy tökéletesen működjön ez a kapcsolat.

unibet

A másik oldalon nincsenek ilyen problémái a szakmai stábnak, sőt, a decemberben igazolt Crina Pintea debütálására is sor kerül szerda este.

Bár mindkét csapat fogadkozott a meccs előtt, számunkra nem kérdés, hogy a Győr a rangadó favoritja. A Fradin ezúttal talán kisebb a teher, így Elek Gábor lányai nyomás nélkül játszhatnak, ez pedig akár egy látványos rangadót is eredményezhet.

Fogadási szempontból nem könnyű a helyzet, hiszen nem lehet megjósolni, hogy milyen formában és tempóban játszanak majd a csapatok.

A gólok számát 55.5-ön húzták meg a fogadóirodák, míg a hendikep határok 4.5 - 5.5 közötti határon mozognak.

A hazai közönség támogatását élvező Győr győzelme elég fixnek tűnik, a különbség nagysága azonban kérdéses, viszont az Unibet 4.5-ös hendikepje 1.70-ért megérhet egy próbát.

 

  • Győri ETO nyer@1.19   
     
  • Győri ETO -4.5@1.70    
megosztom