Angol foci

Formában a Farkasok, ez így bizony országos 1-es

megosztom

A Wolves a Palace-t látja vendégül, az előjelek pedig egyértelműen a "H" irányába mutatnak.

1x2    
Wolverhampton Döntetlen Crystal Palace
2.05 3.30 4.20

Két alapvetően felszállóágban lévő középcsapat csatája következik szerda délután, amikor is a Wolverhampton a Crystal Palace-t látja vendégül hazai pályán. Mindkét gárda elkönyvelhet egy bravúr győzelmet, így az optimizmusra van ok, de a csapatok közötti különbség azért arra sarkall minket, hogy bevállaljuk a duplázós feletti hazai sikert.

A Farkasok ugyanis a gyenge őszi időszakot követően magasabb fokozatba kapcsoltak, hat meccsen szereztek 13 pontot, ráadásul legyőzték a Chelsea-t és a Tottenhamet is. Noha hazai pályán a Liverpool ellen nem játszottak túl kiemelkedően és a Fulham elleni remi is maximum "elfogadható" eredmény, a Spurs legyőzése hatalmas fegyvertény Santo mester csapatától.

Fektessünk a lapokba?
Mindkét csapat igen sok szabálytalansággal operál a mérkőzésein és a sárga lapok számának átlaga is közel van a kettőhöz. Ősszel hét lap volt a két csapat meccsén - ha most is mindkét csapat kapna legalább két lapot, pénzünk 3.10-szeresét nyerhetnénk, míg ha mindkét fél kapna legalább hármat, 11-szeres summa ütné a markunkat.

Hasonló utat jártak be a londoniak is mostanság, akik elsősorban hazai pályán szerepeltek jól, ám előbb az Old Traffordról csentek pontot, majd a bajnokság legnagyobb meglepetését produkálva az Etihad Stadionból távoztak győztesen. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a csodagyőzelmet követően a kötelező nem jött, a Cardiff és a Chelsea nulla lőtt gólon tartotta Zaháékat.

Hazai győzelmet sejtünk bár, de azért gólparádéra nem fog sor kerülni. Egyrészt a Wolverhamptonra nem jellemző az a stílusú futball, amely a Championshipben, hazai pályán sem lőttek még idén két gólnál többet egyszer sem, ráadásul nem csak Diego Jota, de Adama Traoré is sérüléssel küzd, így várhatóan a Spurs ellen győztes gólt szerző Raul Jiménez kezd majd ékként.

Ősszel a két fél csatájából a Farkasok kerültek ki győztesen Matt Doherty góljával, és nálunk az 1-0 most is egy elfogadható forgatókönyv lenne.

hatharom.com
Wolverhampton + 4 gól alatt
bet365 @2.60
[2782163] 2019-01-02 20:45:00 Wolverhampton Wanderers - Crystal Palacex;
megosztom