Premier League

Szép summát érő funbettel indítjuk az évet

megosztom

A Cardiff megnehezítheti a vesztes meccsről érkező Tottenham dolgát. Pontos eredményre tippelünk.

A londoniak nyerni utaznak Cardiffba. fotó: archív

Az angol élvonal egy napot sem várat bennünket, hiszen az újév első napján máris három bajnokit kapunk a ligától. A 21. forduló keretében a walesi Cardiff a Tottenhamet fogadja este 18:30-tól és a bukik szerint sima vendégsiker van kinézőben.

1x2    
Cardiff Döntetlen Tottenham
8.00 4.75 1.44

Első blikkre persze nem nehéz egyetérteni az oddsmesterekkel, hiszen a Cardiff az alsóházban tengődik. Az idei szezonban visszajutott csapat az első nyolc PL-meccsén egyszer sem tudott nyerni, ám az utóbbi 12 találkozójából már ötöt behúzott és a Leicester ellen idegenben aratott siker által elkerült a kiesőzónából. Figyelemre méltó továbbá, hogy a Kékmadarak a legutóbbi hat meccsükből négyet behúztak a Cardiff City Stadion közönsége előtt.

Pochettinóék tehát nem is állnak annyira könnyű feladat előtt, bár a walesieknek a top 6 csapat ellen azért korán sem megy annyira olajozottan. Az októberi odavágót Kane és társai 1-0-ra nyerték a Wembleyben, sőt

a két csapat eddig három alkalommal találkozott az élvonalban és minden alkalommal 1-0-ra nyertek a londoniak!

 

[2782156] 2019-01-01 18:30:00 Cardiff City - Tottenham Hotspurx

Ez újfent egy reális végeredménynek tűnhet, hiszen Pochettinóék önbizalma kissé csorbult - a Wolves elleni 3-1-es zakó beárnyékolta az addigi sikereiket. Az argentin mester az alábbiakat mondta a sajtónak.

Tovább kell lépnünk és minden energiánkra szükségünk lesz, ha versenyben akarunk maradni. Nehéz meccsre és nagy csatára számítok, de készen állunk és alig várjuk.

Mindent összevetve persze hatalmas meglepetés lenne, ha a Tottenham nem három ponttal távozna a walesiek otthonából, de talán nem várható annyira fényes siker, mint amit például a felszabadult United aratott Warnock fiain karácsony előtt. Bízunk benne tehát, hogy a múlt ismétli önmagát és egy kis apróval a londoniak 1-0-s győzelmét dobjuk meg - ezt 8.50-es szorzóért lehet pakolni a    -nél.
 

Ti milyen eredményt vártok a meccsen?

 

[2782156] 2019-01-01 18:30:00 Cardiff City - Tottenham Hotspurx;
267610

 

megosztom